Vejledende priser inkl. moms for holddeltagelse

Nedenfor kan du se de vejledende priser for vejledning på hold. Vær opmærksom på, at der kan forekomme prisforskelle i de forskellige afdelinger i Danmark, og at nogle konsulenter tilbyder andre ydelser, som for eksempel satellithold af kortere eller længere varighed, små emnerelaterede hold, bootcamps, homeparties, individuelle forløb, foredragsvirksomhed eller virksomhedshold. Kontakt nærmeste konsulent for uddybning af ydelser og priser.

 

Opstartspakke Sense-A    

[Sense-kostprogram med ugeplan og opskrifter + 30 dages adgang til 40 unikke guidevideoer, indmeldelse, medlemskort, etui, 1 måneds vejninger, 1 måneds undervisning, rådgivning]:                                                                     DKK 895,-

 

Opstartspakke Sense-B     

[Sense-kostprogram med ugeplan og opskrifter + 30 dages adgang til 40 unikke guidevideoer, indmeldelse, medlemskort, etui, 3 måneds vejninger, 3 måneds undervisning, rådgivning]:                                                 DKK 1395,-

 

 

Forlængelse 1 måned:                                DKK   375,-

Forlængelse 3 måneder:                             DKK   895,-

Èn vejning :                                                 DKK   100,-

 

Stabilisering koster 500,- årligt - det giver mulighed for at blive vejet efter behov - og deltage i inspirationsmøder mm.

 

Tilmeld dig nyhedsmail


Udtalelser

 • Louise, 35 år

  Sense er så dejligt ligetil med helt almindelig mad og mange nemme løsninger. Jeg kan spise alle de retter, jeg hidtil har gjort, så længe jeg bare justerer på dem og tænkte dem ind i Senses tallerkenmodel.
  Læs hele historien

 • Mette, 42 år, og John, 46 år

  Vi stod sammen og tog en fælles beslutning om at ændre vores liv. Det er det bedste, vi nogensinde har gjort.
  Læs hele historien

 • Mette, 39 år

  Mette, 39 år

  På tidligere kure har jeg skullet veje min mad, og det kører jeg altså nemt træt i. Så er det med håndfuldene meget nemmere, og det er befriende, at jeg bare skal bruge min sunde fornuft!
  Læs hele historien

 • Karina, 42 år

  Efter den første uge havde jeg tabt 2,8 kilo, og så var jeg for alvor topmotiveret. Det er ikke længere et nederlag at købe tøj, for jeg føler mig så godt tilpas, uanset hvad jeg kravler i.
  Læs hele historien

 • Lise, 41 år

  Jeg har fået mere energi og overskud, og jeg bliver ikke så hurtigt sur og træt. Min tålmodighed er også blevet større, og det nyder især mine børn godt af.
  Læs hele historien

 • Lisbeth, 49 år

  Lisbeth, 49 år

  Denne her måde at spise på er helt almindelig, og samtidig er maden forbavsende nem at lave og inspirerende.
  Læs hele historien

 • Birgitte, 36 år

  Sense har på alle måder betydet, at jeg har fået det meget bedre med mig selv. Jeg er glad og fuld af energi, når jeg kommer hjem fra arbejde. Sådan var det ikke tidligere.
  Læs hele historien

 • Audrey, 49 år

  Sense er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
  Læs hele historien

 • Lykke, 39 år

  Mit udgangspunkt var, at jeg gerne ville tabe mig 10-20 kilo. I dag står jeg her mere end 50 kilo lettere og må knibe mig selv i armen over, at det virkelig er sandt.
  Læs hele historien

 • Christa, 31 år og Camilla, 32 år

  Vi har støttet hinanden undervejs, og vi har kunnet dele det hele, både glæder og frustrationer. Det har været helt uvurderligt, at vi har kunnet tage rejsen sammen.
  Læs hele historien

 • Galleri

  Instagram