Her kan du købe onlineforløb hos vores konsulenter

Bor du langt væk fra en Sense-afdeling eller passer dine arbejdstider ikke til holdtiderne? Måske er der andre årsager til at du ikke kan følge et hold, men fortvivl ikke.
Du har nu mulighed for at blive ONLINE-medlem hos en af vores konsulenter Grete Heslou eller Bodil Cramer, som sidder klar til at hjælpe dig. De har begge mangeårig erfaring i at rådgive omkring vægttab og sundere livsstil. Du kan også som ONLINE-medlem bevare en vis form for anonymitet, idet ONLINE-konsulenterne naturligvis har tavshedspligt omkring, hvad de skriver til dig.
Som ONLINE-medlem har du ugentlig kontakt til konsulenten, hvor du indrapporterer din vægt og får svar på dine spørgsmål. I aftaler indbyrdes hvordan den ugentlige kontakt skal foregå. Du får idéer og gode råd om, hvordan du kan ændre din livsstil. Spis efter Sense-programmet og opnå det ønskede vægttab. Du får opmuntring, kærlige spark, inspiration, idéer m.v.

Når du køber et online forløb modtager du følgende med posten:

1 stk. kostprogram med ugeplan og opskrifter

1 stk. værdikort til videoguide

1 stk. kostdagbogsskema

1 stk. måleskema til at følge vægt og mål

 

Efterføglende har du personlig kontakt med din konsulent hver uge.

 

Tryk på billederne for køb af online-pakke hos en af nedenstående konsulenter.

Tilmeld dig nyhedsmail


Udtalelser

 • Louise, 35 år

  Sense er så dejligt ligetil med helt almindelig mad og mange nemme løsninger. Jeg kan spise alle de retter, jeg hidtil har gjort, så længe jeg bare justerer på dem og tænkte dem ind i Senses tallerkenmodel.
  Læs hele historien

 • Mette, 42 år, og John, 46 år

  Vi stod sammen og tog en fælles beslutning om at ændre vores liv. Det er det bedste, vi nogensinde har gjort.
  Læs hele historien

 • Mette, 39 år

  Mette, 39 år

  På tidligere kure har jeg skullet veje min mad, og det kører jeg altså nemt træt i. Så er det med håndfuldene meget nemmere, og det er befriende, at jeg bare skal bruge min sunde fornuft!
  Læs hele historien

 • Karina, 42 år

  Efter den første uge havde jeg tabt 2,8 kilo, og så var jeg for alvor topmotiveret. Det er ikke længere et nederlag at købe tøj, for jeg føler mig så godt tilpas, uanset hvad jeg kravler i.
  Læs hele historien

 • Lise, 41 år

  Jeg har fået mere energi og overskud, og jeg bliver ikke så hurtigt sur og træt. Min tålmodighed er også blevet større, og det nyder især mine børn godt af.
  Læs hele historien

 • Lisbeth, 49 år

  Lisbeth, 49 år

  Denne her måde at spise på er helt almindelig, og samtidig er maden forbavsende nem at lave og inspirerende.
  Læs hele historien

 • Birgitte, 36 år

  Sense har på alle måder betydet, at jeg har fået det meget bedre med mig selv. Jeg er glad og fuld af energi, når jeg kommer hjem fra arbejde. Sådan var det ikke tidligere.
  Læs hele historien

 • Audrey, 49 år

  Sense er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
  Læs hele historien

 • Lykke, 39 år

  Mit udgangspunkt var, at jeg gerne ville tabe mig 10-20 kilo. I dag står jeg her mere end 50 kilo lettere og må knibe mig selv i armen over, at det virkelig er sandt.
  Læs hele historien

 • Christa, 31 år og Camilla, 32 år

  Vi har støttet hinanden undervejs, og vi har kunnet dele det hele, både glæder og frustrationer. Det har været helt uvurderligt, at vi har kunnet tage rejsen sammen.
  Læs hele historien

 

 

 • Galleri

  Instagram