Solskinsdessert med mango og skyr s. 24



Solskinsdessert med mango og skyr s. 24

2 personer

  • 2 dl skyr - naturel
  • 1/2 tsk. flydende sødemiddel 
  • 1/4 tsk. vaniljepulver
  • 1 mellem størrelse mango 
  • Mørk chokolade mindst 80% kakao 

 

Sådan gør du

Skyr røres op med det flydende sødemiddel og vaniljepulver. Mangoen skæres i fine tern (der skal cirka bruges 100 gram per person). Anrettes som på billedet med et drys af revet mørk chokolade på toppen (cirka 5 gram per person). 

 

 

Sådan beregner du efter Sense-tallerkenmodellen

Håndfuld nr. 1 (+2):   ikke anvendt

Håndfuld nr. 3:          ikke anvendt

1-3 spsk. fedtkilde:    ½ spsk. mørk chokolade

 

Valgfrit:

Håndfuld nr. 4:          mango

Mælkeprodukt:          skyr

Mælkedressing:        ikke anvendt

 

Tip:

Skyr kan erstattes af 4 spiseskefulde fraiche 5% rørt op ¼ teske vaniljepulver (det tæller i mælkedressing i stedet for mælkeprodukt).

 

 

Kalorier pr. portion 

Energi:            155 kcal

Protein:            12 g, 32 %

Kulhydrat:        19 g, 51 %

Fedt:                  3 g, 17 %

Kostfibre:           2 g

Før- og efterhistorier

  • Birgitte, har tabt sig 33 kilo med Sense

    Læs historien

  • Christa og Camilla, har til sammen tabt sig 53 kilo med Sense

    Læs historien

  • Mette og John, har til sammen tabt sig 81 kilo med Sense

    Læs historien

  • Audrey Castañeda, har tabt tre par bukser - bogstavelig talt

    Læs historien

  • Lykke, har tabt sig 50,7 kilo med Sense

    Læs historien

  • Lise, har tabt sig 35 kilo med Sense

    Læs historien

  • Karina, har tabt sig 9 kilo med Sense

    Læs historien

  • Pia, har tabt sig 30 kilo med Sense

    Læs historien

  • Louise, har tabt sig 43 kilo med Sense

    Læs historien

  • Michelle, har tabt sig 9 kilo med Sense

    Læs historien


  • Tilmeld dig nyhedsmail


  • Galleri

    Instagram