Forlaget Wengel

Forlaget Wengel er en del af Center for Vægttab, der er ejet af Suzy Wengel og Jesper Wengel. Forlaget blev etableret i efteråret 2014 med henblik på publikation af bogen ’Sense – slank med fornuft’ af Suzy Wengel (udkom i november 2014). Sense er Danmarks nye kost- og livsstilskoncept, hvor man spiser efter sult og sin sunde fornuft. Der findes rådgivningsafdelinger fordelt i hele Danmark. Sense er ikke endnu en fanatisk slankekur, og man tæller ikke kalorier eller point. Man lærer at fordele energiindtaget ud fra et simpelt spisekassesystem og en ny form for tallerkenmodel, der tager udgangspunkt i håndfulde. På den måde kan man nemt regulere sin egen kost, så den bliver sundere og vægttabsvenlig. Man kan spise almindelig mad sammen med sin familie, og det vigtigste er at få en adfærdsændring ind under huden og holde fast i gode kostvaner.

 

Forlaget Wengel har efterfølgende publiceret de to første i en planlagt serie af opskriftsbøger med den gennemgående titel ’Mad med hjerte og fornuft’. Den første bog i serien har undertitlen ’44 små og store retter’ og er forfattet af Mette Madsen og Suzy Wengel (udkom i november, 2015), mens den anden bog i serien har undertitlen ’Plan B – de hurtige retter’ og er forfattet af Suzy Wengel og Ida Holm (udkom i november, 2015). De to næste bøger i serien er planlagt til at udkomme henholdsvis i foråret og sommeren, 2016.

 

Kontakt: Forlaget Wengel

Direktør Jesper Wengel

Frydenlundsvej 4

5550 Langeskov

Tlf. +45 2084 6872

jwe@ribotask.com

Tilmeld dig nyhedsmail


Udtalelser

 • Louise, 35 år

  Sense er så dejligt ligetil med helt almindelig mad og mange nemme løsninger. Jeg kan spise alle de retter, jeg hidtil har gjort, så længe jeg bare justerer på dem og tænkte dem ind i Senses tallerkenmodel.
  Læs hele historien

 • Mette, 42 år, og John, 46 år

  Vi stod sammen og tog en fælles beslutning om at ændre vores liv. Det er det bedste, vi nogensinde har gjort.
  Læs hele historien

 • Mette, 39 år

  Mette, 39 år

  På tidligere kure har jeg skullet veje min mad, og det kører jeg altså nemt træt i. Så er det med håndfuldene meget nemmere, og det er befriende, at jeg bare skal bruge min sunde fornuft!
  Læs hele historien

 • Karina, 42 år

  Efter den første uge havde jeg tabt 2,8 kilo, og så var jeg for alvor topmotiveret. Det er ikke længere et nederlag at købe tøj, for jeg føler mig så godt tilpas, uanset hvad jeg kravler i.
  Læs hele historien

 • Lise, 41 år

  Jeg har fået mere energi og overskud, og jeg bliver ikke så hurtigt sur og træt. Min tålmodighed er også blevet større, og det nyder især mine børn godt af.
  Læs hele historien

 • Lisbeth, 49 år

  Lisbeth, 49 år

  Denne her måde at spise på er helt almindelig, og samtidig er maden forbavsende nem at lave og inspirerende.
  Læs hele historien

 • Birgitte, 36 år

  Sense har på alle måder betydet, at jeg har fået det meget bedre med mig selv. Jeg er glad og fuld af energi, når jeg kommer hjem fra arbejde. Sådan var det ikke tidligere.
  Læs hele historien

 • Audrey, 49 år

  Sense er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
  Læs hele historien

 • Lykke, 39 år

  Mit udgangspunkt var, at jeg gerne ville tabe mig 10-20 kilo. I dag står jeg her mere end 50 kilo lettere og må knibe mig selv i armen over, at det virkelig er sandt.
  Læs hele historien

 • Christa, 31 år og Camilla, 32 år

  Vi har støttet hinanden undervejs, og vi har kunnet dele det hele, både glæder og frustrationer. Det har været helt uvurderligt, at vi har kunnet tage rejsen sammen.
  Læs hele historien

 • Galleri

  Instagram