Kostvejleder gør op med mirakelkure i ny bog

VARIGT VÆGTTAB UDEN AT TÆLLE KALORIER

 

Det er klart, at mange overvægtige har så svært ved at nå målet om varigt vægttab: Hvis den mad, man spiser, er kedelig, og man konstant skal tælle kalorier og veje hver bid, bliver det for surt i længden, og slankeprojektet ender typisk med endnu et nederlag. Det er noget helt andet, der
skal til, mener Suzy Wengel, kostvejleder og forfatter til den nye bog ”Sense – slank med fornuft”.

Selv tabte Suzy Wengel sig 40 kg ved at følge den vej, hun beskriver i bogen – en vej, der bygger på viden om kost og ikke mindst på sund fornuft. Deraf navnet Sense. Inden da havde hun været igennem et hav af slankekure. ”Men der findes ingen mirakelkur! Kiloene vender bare tilbage, når kuren er slut,” siger Suzy Wengel, der med bogen også gør op med årtiers fedtforskrækkelse og mantraet om, at vi bare skal spise mindre og motionere mere. ”Motion er godt, men det er en varig kostomlægning, der skal til,” siger hun.

 

INGEN FANATISKE REGLER, KUN SUND FORNUFT

Ifølge Suzy Wengel skal vi have rigtig mad, og vi skal ikke være så bange for fedt. ”Det afgørende er, at vi skærer ned på kulhydraterne fra sukkerholdige fødevarer,” fortæller hun, ”men der er ingen fanatiske regler i Sense, kun sund fornuft. Et af bogens budskaber er, at det faktisk lader sig gøre at kombinere hygge, fest og vægttab, og at man kan bruge sine yndlingsopskrifter – bare man justerer dem. Med bogen lærer man hvordan.” En del af Sense-metoden er også at holde sig til tre hovedmåltider om dagen og at bruge hænderne som vægt i stedet for at tælle kalorier og veje. ”Det skal være nemt, og maden skal være enkel og velsmagende. Så bliver det ikke en pinsel at tabe sig og holde vægttabet, tværtimod. Men selvfølgelig kræver det, at man vil ændre nogle kostvaner, ikke bare for en periode, men for altid,” pointerer Suzy Wengel. 

 

BOGEN ER SUMMEN AF ÅRS ERFARING OG ARBEJDE

Da Suzy Wengel opnåede sin idealvægt for tre år siden, startede hun Center for Vægttab, og her er Sense-konceptet blevet udviklet og testet på over hundrede klienter. ”Jeg kan jo se, at det virker, og bogen er summen af mine erfaringer og mit arbejde. Den formidler viden om kost i et letforståeligt sprog, giver konkrete råd og guider læseren gennem alle faser af vægttabsforløbet,” fortæller Suzy Wengel.

 

Foruden et kostprogram og en oversigt over de enkelte fødevarer rummer bogen en indkøbsguide, et måleskema, måltidseksempler, vægttabshistorier og en kostdagbog. På hjemmesiden kan man se opskriftsvideoer.

 

DET SIGER ANDRE OM SENSE

 

Kim Ahlehoff Döhlie, 48 år - har tabt 39,5 kilo

"Det er ikke en ekstrem kur, der gør livet surt. Jeg kan stadig tage del i livets glæder. Derudover er maden nem at lave".

Læs hele Kims historie her eller kontakt ham direkte på 22 74 85 03 - download kims før- og efterbillede her

 

Mette, 39 år - har tabt sig 27 kilo med Sense og er stadig i gang med at tabe sig

"På tidligere kure har jeg skullet veje min mad, og det kører jeg altså nemt træt i. Så er det med håndfuldene meget nemmere, og det er befriende, at jeg bare skal bruge min sunde fornuft!"

 

Lisbeth, 49 år - har tabt 10 kilo og har nået sit mål

"Denne her måde at spise på er helt almindelig, og samtidig er maden forbavsende nem at lave og inspirerende."

 

FAKTA

”Sense – slank med fornuft”
Af Suzy Wengel

Forlaget Wengel
ISBN nr.: 978-87-997758-0-4

192 sider

Udgivelsesdato: 17. november 2014

 

HJEMMESIDE

www.sensekost.dk

Her finder du pressebilleder
og videoer.

 

KONTAKT

Suzy Wengel
Tlf.: 40 97 36 82
E-mail: ssense@ribotask.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsmail


Udtalelser

 • Louise, 35 år

  Sense er så dejligt ligetil med helt almindelig mad og mange nemme løsninger. Jeg kan spise alle de retter, jeg hidtil har gjort, så længe jeg bare justerer på dem og tænkte dem ind i Senses tallerkenmodel.
  Læs hele historien

 • Mette, 42 år, og John, 46 år

  Vi stod sammen og tog en fælles beslutning om at ændre vores liv. Det er det bedste, vi nogensinde har gjort.
  Læs hele historien

 • Mette, 39 år

  Mette, 39 år

  På tidligere kure har jeg skullet veje min mad, og det kører jeg altså nemt træt i. Så er det med håndfuldene meget nemmere, og det er befriende, at jeg bare skal bruge min sunde fornuft!
  Læs hele historien

 • Karina, 42 år

  Efter den første uge havde jeg tabt 2,8 kilo, og så var jeg for alvor topmotiveret. Det er ikke længere et nederlag at købe tøj, for jeg føler mig så godt tilpas, uanset hvad jeg kravler i.
  Læs hele historien

 • Lise, 41 år

  Jeg har fået mere energi og overskud, og jeg bliver ikke så hurtigt sur og træt. Min tålmodighed er også blevet større, og det nyder især mine børn godt af.
  Læs hele historien

 • Lisbeth, 49 år

  Lisbeth, 49 år

  Denne her måde at spise på er helt almindelig, og samtidig er maden forbavsende nem at lave og inspirerende.
  Læs hele historien

 • Birgitte, 36 år

  Sense har på alle måder betydet, at jeg har fået det meget bedre med mig selv. Jeg er glad og fuld af energi, når jeg kommer hjem fra arbejde. Sådan var det ikke tidligere.
  Læs hele historien

 • Audrey, 49 år

  Sense er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
  Læs hele historien

 • Lykke, 39 år

  Mit udgangspunkt var, at jeg gerne ville tabe mig 10-20 kilo. I dag står jeg her mere end 50 kilo lettere og må knibe mig selv i armen over, at det virkelig er sandt.
  Læs hele historien

 • Christa, 31 år og Camilla, 32 år

  Vi har støttet hinanden undervejs, og vi har kunnet dele det hele, både glæder og frustrationer. Det har været helt uvurderligt, at vi har kunnet tage rejsen sammen.
  Læs hele historien

 • Galleri

  Instagram