shop 0

BOOK ET FOREDRAG ELLER EN WORKSHOP

BLIV INSPIRERET 
 


 

ScandiSense tilbyder foredrag til såvel private som virksomheder, foreninger, organisationer og institutioner. Er du privatperson, kan du se vores aktuelle foredrag her. Ønsker du et foredrag eller en workshop i virksomhedsregi, så kontakt os gerne for nærmere information. Se evt. også foredragsoversigt herunder.

Book et foredrag eller en workshop med en af vores dygtige foredragsholdere og få et helt nyt syn på sundhed og vægttab. Helt grundlæggende skal det være let at leve sundt. Forbud og restriktioner er ikke vejen frem. Små vaneændringer, derimod, giver store resultater. Bliv inspireret og motiveret til en sund livsstil, som holder på sigt.

FORESPØRG PÅ FOREDRAG/WORKSHOP


 

FOREDRAGSHOLDERE

mentor_block-img
Professor
Jesper Wengel
mentor_block-img
Ophavskvinden til Sense
Suzy Wengel
mentor_block-img
Klinisk diætist
Lotte Noe
mentor_block-img
Psykolog
Lotte Quist Michaelsen
mentor_block-img
VaneCoach
Jørgen Michaelsen

FOREDRAGSOVERSIGT

Sense - Slank med fornuft

v. klinisk diætist Lotte Noe

 

Lær, hvordan du taber dig med Sense - helt uden køkkenvægt og kalorietælling. At leve sundt behøver ikke være svært. Med få ændringer kan du ’sense’ den mad, du plejer at spise. Der er ingen forbud og restriktioner – du skal blot lære at bruge din sunde fornuft. Sense er svaret, både hvis du ønsker at tabe dig, og hvis du blot ønsker at leve lidt sundere. Sense er for alle, og netop derfor er Sense blevet danskernes foretrukne metode til vægttab og sund livsstil.

 

Sense og Sundhed

v. professor Jesper Wengel

 

Det, vi spiser og drikker, har rigtig stor betydning for vores helbredstilstand og sundhed. Det ved vi jo godt, men hvorfor er det egentlig sådan? Du vil høre mere om de stoffer, som vores kost indeholder, og om, hvordan de påvirker kroppen. Sense vil blive introduceret, og du vil høre om, hvorfor kostsammensætningen i Sense er guf for kroppens sundhed, er antiinflammatorisk og holder diabetes på afstand. Foredraget vil være meget konkret og give dig værktøjer, som du umiddelbart kan bruge.

 

Sense og Diabetes

v. professor Jesper Wengel

 

Diabetes-epidemien er over os, og det betyder desværre følgesygdomme, nedsat livskvalitet og stort forbrug af medicin. Heldigvis kan den rigtige kost og motion gøre rigtig meget godt i denne sammenhæng. Sense vil blive introduceret, og du vil høre om, hvorfor kostsammensætningen i Sense er den helt rigtige for at få styr på dit blodsukker, undgå type 2-diabetes eller få det bedre med din diabetes. Det behøver ikke være så svært. Foredraget vil være meget konkret og give dig værktøjer, som du umiddelbart kan bruge.

 

Sukker, sødemidler og kostmyter

v. professor Jesper Wengel

 

Er sukker skadeligt? Er sødemidler kræftfremkaldende? Hvad er low carb? Hvordan får jeg styr på mit blodsukker? Er naturligt bedre end kunstigt? Hvor meget sukker er der i et stykke rugbrød? Er kål bedre end frugt? Antallet af spørgsmål er uendeligt, men i foredraget vil fake news og bullshit-information blive erstattet af forskningsbaseret viden. Du vil på en konkret og underholdende måde finde ud af, hvad der er op og ned.

 

Sense & mentale værktøjer til varigt vægttab

v. psykolog Lotte Quist Michaelsen & VaneCoach Jørgen Michaelsen

 

Kunne du tænke dig at høre, hvordan du taber dig helt uden forbud og løftede pegefingre? Så kom og hør, hvordan du knækker koden til varigt vægttab. Bliv introduceret til kostprincipperne fra 'Sense - slank med fornuft' og få mentale værktøjer til varigt vægttab. Så kan også du nemlig knække koden til varigt vægttab.

Varighed: 2 x 45 min. adskilt af et kvarters pause og afsluttende 15 min. til spørgsmål

 

Mor på kur? Nej, hellere Sense for hele familien

v. psykolog Lotte Quist Michaelsen & VaneCoach Jørgen Michaelsen

 

Hvordan bliver du en god rollemodel for dine børn? Hvordan viser du vejen til sundhed uden at falde i kurfælden? Mor på kur holder ikke! I stedet skal du gå foran. Ikke med forbud og restriktioner, pulver og klidkiks. Vis i stedet dine børn, hvordan de får et afslappet forhold til mad. Med plads til både is og broccoli, gulerødder og fredagsslik. Sundhed er ikke enten-eller, sort eller hvid. Sundhed handler om et fleksibelt forhold til mad, og netop dét skal du give videre til dine børn.

Varighed: 2 x 45 min. adskilt af et kvarters pause og afsluttende 15 min. til spørgsmål

 

Forstyrret spisning - Hvem mig?

v. psykolog Lotte Quist Michaelsen

 

Nu kan det også være lige meget! Egentlig er du gået på kur, men kagen på arbejdet var for fristende. Du dunker dig selv oven i hovedet og tænker: “Jeg har da heller ingen rygrad. Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen?”. Og straks efter tænker du: “Nu kan jeg lige så godt vente med kuren til i morgen - eller på mandag. Men så går jeg også all-in!”. Kender du mønsteret? Og har denne måde at tænke på givet dig varigt vægttab? Sikkert ikke. Faktisk kan sort-hvid tænkning være netop det, der forhindrer dig i at nå dit. mål. Vil du forstå, hvorfor du i virkeligheden ikke har rygrad som en regnorm, og hvordan du bryder den onde cirkel, er dette foredraget for dig.

Varighed: 50 min. + 20 min. til spørgsmål

 

WORKSHOPS

Små vaneændringer - Store resultater

v. psykolog Lotte Quist Michaelsen & VaneCoach Jørgen Michaelsen

 

Hvad skal du helst spise for at tabe dig? Og hvad må du ikke spise? Hvilken træning er mest effektiv? Når målet er vægttab, falder vi ofte i kurfælden og tyr til ekstremer. Vi laver specialmad. Vi dyrker motion - helst dagligt og ofte motionsformer, som slet ikke siger os noget. Det skal jo være effektivt! Men hvor effektivt er det egentlig - specialmad og tvangsmotion? Måske holder gejsten i 10 uger, men sjældent på den lange bane. Vil du derimod skabe vaner, som holder på sigt, så ændr dit mindset. Start i det små og skab langtidsholdbare løsninger. Så kan også du nå i mål med din sunde livsstil.

Varighed: 3 timer

 

  Kontakt os gerne med uforpligtende forespørgsel om foredrag og workshops

 

KONTAKTFORMULAR

Uforpligtende kontakt vedr. sundhedstilbud fra ScandiSense

Ved ønske om telefonisk kontakt bedes telefonnummer oplyst ovenfor.