Arrild v. Meta Degn Hedegaard
 
Kontakt
Meta Degn Hedegaard
4531588369
metadegn@hotmail.com
Arrild
Arrild Ferieby 9 (Arrild svømmehal)
6520 Arrild
Dage: Onsdage opstart 7. Marts
Vejning: kl. 19.00 til 19.30 - derefter inspiration af 30-45 min. varighed. Anden info:

OBS - Nye medlemmer er velkommen kl. 19.00 efter aftale

OBS - Køb et 3 mdr.s kort til svømmehallen  til kr. 400 kr. Du får ubegrænset adgang til svømmehallen og vandgymnastik og saunagus hver tirsdag.

Såfremt du har 5 bekendte, der ønsker at starte ved hjælp af en konsulent, starter jeg gerne et hold op - kontakt.  31588369 eller mail: metadegn@hotmail.com

Om Meta Degn Hedegaard

Jeg blev uddannet som vægtkonsulent i 2012 og har siden haft hold forskellige steder i Sønderjylland. Jeg har altid interesseret mig for madlavning og haft en alt for stor appetit. Så jeg har siden barnsben måtte kæmpe med min vægt. Jeg har prøvet diverse kure, hvor vægtkonsulenterne efter min overgangsalder hjalp mig med at reducere min vægt med 15 kg.

 

Jeg er gift og har 2 piger, der også har formået at leve efter en sund livsstil. Begge har kæmpet med vægten, men det er lykkedes for dem at komme af med hvalpefedtet og ligeledes

efter 2 graviditeter at få stabiliseret vægten. Min mand er sågar også begyndt at tænke i sunde livsstilsbaner.

 

Jeg har længe interesseret mig for kost og vægttab. I 2006 påbegyndte jeg at læse ernæring og sundhed på UC syd i Haderslev, og jeg skulle have afsluttet min professionsbachelor i ernæring og sundhed i januar 2010. Men pga. Livstruende sygdom måtte jeg opgive at skrive afgangsprojektet, og derfor besluttede jeg mig for at blive vægtkonsulent. Og det har jeg ikke siden fortrudt bare et minut!

 

Siden september 2015 har jeg haft holdundervisning efter SENSE. Når man lige har sat sig ind i konceptet, er SENSE meget nemt at anvende. Det siger mine medlemmer også.

 

Hvad får du på hold?

Du får et sammenhold, hvor du henter nye ideer og får råd og opbakning af de andre medlemmer. Jeg er der for at guide dig gennem dit forløb og give dit opmuntring og støtte til at nå

dit mål. Du får hver gang inspiration af 30 til 45 minutters varighed, alt afhængig af emne og spørgsmål. Du går fra mødet med oprejst pande og godt humør, og der er masser af liv på holdet. Jeg har lejet lokaler i svømmehallen, hvor der er et lifligt flow af mennesker. Du får desuden ideer til madlavning, og jeg henviser ofte til SENSE kogebøgerne.

 

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg har som sagt hold i Arrild svømmehal hver uge, hvor jeg samtidig tilbyder månedskort til Arrild svømmehal til fordelagtige priser. Ellers kører jeg med SENSE-rådgivning til listepriserne. Jeg tilbyder også SENSE-bootcamps og SENSE-satellithold af forskellig varighed, alt afhængig af deltagernes ønsker.

 

Som noget nyt tilbyder jeg at komme til dit område, såfremt du minimum skaffer 6 medlemmer inkl. dig selv. Vi aftaler forløbets varighed og antal gange. Du er behjælpelig med at finde stedet, hvor vi mødes - gerne privat.

 

Kontakt mig på mobil: 31588369 eller mail: metadegn@hotmail.com