Hornsyld - Horsens v. Birgit Therkildsen
 
Kontakt
Birgit Therkildsen
40818994
hosbirgit@hos-birgit.dk
www.hos-birgit.dk
https://www.facebook.com/birgit.therkildsen.14
Hornsyld - Horsens
Søndergade 53C
8783 Hornsyld - Horsens
Dage: Mandag og Onsdag
Vejning: Mandag kl.13.00-14.00 og kl.17.00-18.00 & Onsdag kl.10.00-11.00 og kl.17.00-18.00 Anden info:

Hornsyld - Horsens:  Mandag og Onsdag, frit valg på de 4 hold fra uge til uge.

Er du nyt medlem se her:

For nye medlemmer er der følgende muligheder, du kan starte op lige når du er klar, jeg starter nye op hver uge, kan du ikke på de 4 muligheder, skriv til mig og vi finder et tidspunkt. Du er velkommen i vejetiden på alle hold og til at være med til undervisningen, for at se om det er noget for dig, og derefter melde dig ind. der er undervisning for nye efter hver holdundervisning, har du bestemt dig er du også vekommen til at komme mandag kl. 14.50 eller 18.50 og onsdag 12.00 og 18.50

Mandag

Hold 1: Eftermiddagshold:

Drop ind vejning for alle fra kl. 13.00 til 14.00. Undervisning fra kl. 14.00 til 14.45

Hvis du er ny så kan du komme kl. 14.50 og blive meldt ind, men kom gerne i vejetiden og vær med.

Undervisningen for nye starter ca. kl. 15.00

Aftenhold:

.Drop ind vejning for alle fra kl. 17.00 til 18.00. Undervisning fra kl. 18.00 til 18.45

Hvis du er ny så kan du komme kl. 18.50 og blive meldt ind, men kom gerne i vejetiden og vær med.

Undervisningen for nye starter ca. kl. 19.00

Onsdag

Formiddagshold:

Drop ind vejning for alle fra kl. 10.00 til 11.00. Undervisning fra kl. 11.00 til 11.45.

Hvis du er ny så kan du komme kl. 12.00 og blive meldt ind, men kom gerne i vejetiden og vær med.

Undervisningen for nye starter ca. kl. 12.15

Aftenhold:

Drop ind vejning for alle fra kl. 17.00 til 18.00. Undervisning fra kl. 18.00 til 18.45

Hvis du er ny så kan du komme kl. 18.50 og blive meldt ind, men kom gerne i vejetiden og vær med.

Undervisningen for nye starter ca. kl. 19.00

Ekstra:

Du kan også starte op individuelt (se priser i webshoppen) eller Kontakt Birgit

Når du har fået undervisningen for nye kan du ugen efter deltage på en af de 4 hold der køre fast hver uge i Hornsyld. Der er frit valg fra uge til uge i mellem holdene.

Kontakt Birgit på tlf. 4081 8994 - svarer jeg ikke, indtal venligst en besked med navn og telefon nummer, så ringer jeg snarest tilbage eller send en mail til hosbirgit@hos-birgit.dk

 

 

Om Birgit Therkildsen

"Når jeg kan tabe mig, kan alle"

Birgit Therkildsen
Sense Premium Konsulent og Mentor i mad og psyke

 

Birgit er Premium Sense-konsulent, Mentor i mad og psyke samt certificeret vægtkonsulent, foredragsholder og ejer af:

Sense Hos Birgit i Hornsyld med hjemsted på Søndergade 53 C, 8783 Hornsyld; Sense – Sund med fornuft.

Og ikke mindst er hun også en af kvinderne bag varmt vands svømmeklubben Delfinen i Sundhedshuset i Horsens. Hun har hjulpet mange hundrede klienter til varigt vægttab. Og lige så mange nyder træning i det 34 grader varme vand i Delfinen.

Oprindeligt er Birgit uddannet køkkenassistent.

Privat er hun heldig at dele livet med Peer.

Hvor længe har du arbejdet med kost og vægttab?

“Siden foråret 2008.” De første 7 år som Vægtkonsulent (De Danske Vægtkonsulenter) og derefter som Sense-konsulent fra 1. juni 2015.

Du er altid velkommen på gratis besøg ved Sense Hos Birgit, hvor du kan opleve og mærke den gode stemning og få en gratis vejning med Body age, muskelmasse og fedtprocent, hvis du har lyst! Og høre mere om Sense og principperne bag.

Hvor længe har du arbejdet med kost og vægttab?

“Siden foråret 2008.” De første 7 år som Vægtkonsulent (De Danske Vægtkonsulenter) og derefter som Sense-konsulent fra 1. juni 2015.

Du er altid velkommen på gratis besøg ved Sense Hos Birgit, hvor du kan opleve og mærke den gode stemning og få en gratis vejning med Body age, muskelmasse og fedtprocent, hvis du har lyst! Og høre mere om Sense og principperne bag.

Hvad vil du fremhæve fra din vægttabshistorie?

Som de fleste, der kæmper med vægttab, har jeg kæmpet hele mit liv med overvægt, indtil min læge anbefalede mig Vægtkonsulenterne i 2007. Jeg tabte 22 kilo og var lykkelig.

De tabte 22 kilo har dog til tider været svære at holde væk pga. kronisk sygdom og medicin og derfor tager jeg ind imellem noget på igen, men efter megen bekymring og sorg er glæden nu fundet igen, og jeg kan tabe mig igen når jeg er stabiliseret i forhold til mine kroniske sygdomme og der har været vægtøgning. Sense-principperne, som er endnu nemmere og ligetil, end tidligere programmer er løsningen for mig. Og de 3 måltider dagligt gør, at mit blodsukker bare er stabilt og at jeg har det fantastisk.

Det bedste ved Sense - Slank med fornuft, som er en slags ”efterfølger” til vægtkonsulenternes kostprogram, er, at jeg aldrig har fået så varieret, skøn, lækker og sund mad samt at intet er forbudt bare du spiser med fornuften. Og jeg aldrig har været så mæt efter jeg begyndte kun at spise 3 sunde måltider pr dag, indeholdende minimum 1HF Protein, 1-2 HF Grønt og 1-3 spsk. Fedt. Og der er plads til et stykke rugbrød eller lidt frugt i mine salater. Jeg glæder mig til at lære dig hvor nemt og skønt det er at tabe sig med Sense og hjælpe dig ned i vægt og siden lære dig at holde vægten stabil.

Og jeg har nu fundet en måde at spise på, der gør, at jeg har nemmere ved at holde overvægten fra døren. Selvfølgelig er der stadigvæk dage og perioder, hvor det kan være sværere at stå for fristelserne, og hvor gamle vaner skal bearbejdes fordi medicinen driller. Men der går ikke en dag, hvor jeg ikke nyder mit nye liv.

At opleve, hvor stor betydning kosten har for både sundhed og livskvalitet, har gjort, at jeg har uddannet mig til certificeret vægtkonsulent og Sense-konsulent og nu er i gang med uddannelsen til Mentor i mad og psyke. Det betyder, at jeg i dag hjælper undervægtige, normalvægtige og overvægtige i alle aldre med at få det godt..

Fornuften – og en solid viden om kost – og mentale redskaber gør hele forskellen.

Hvor længe har du arbejdet med at hjælpe folk til vægttab?

Siden foråret 2008.

Hvad lægger du især vægt på ved Sense Hos Birgit?

At det skal være rart at komme, at afdelingen er for alle, og at der er meget socialt i det også.”

Og at man kan komme udenfor åbningstiderne efter aftale, hvis der er behov for dette!

Hvilken oplevelse vil du gerne give medlemmerne under møderne?

Troen, ideerne og håbet, men ikke mindst viljen! ”Jeg kan og jeg vil! Sammen er vi stærke” og at man får mentale redskaber med sig hjem så man kan arbejde med det psykiske også i forhold til vægttab.

Smagsprøver der giver lysten til selv at prøve opskrifterne af derhjemme, smag er det vigtigste i sund og skøn mad.

Et par af mine yndlingsopskrifter?

Bagt fersk laks, gerne fra Færøerne med friskpresset lime/citronsaft, urtesalt og citronpeber, som topping birkes, sesam eller Chia frø. Bages i ovn ved 170 grader ca. 20 min alt efter tykkelse. Serveres med bagte søde kartofler, bagte tomater og råkost af fintsnittet spidskål evt. lidt granatæblekerner og lidt dressing af skyr – citronsaft og sød. Prikken over i’et er 1-3 spsk. avokado alt efter resten af dagens måltider.

“Helstegt citronkylling med dampede grøntsager”.

Den Helstegte citronkylling kan også serveres fra september frem til februar/ marts med Hokaido fritter bagt med frisk chili og evt. hvidløg, salt og peber samt drys af friskhakket grønkål lige inden servering og hertil evt. en råkost af sprøde grøntsager med en citronmarinade og evt. lidt olie.

Eller spis den Helstegte citronkylling i juni gerne med rabarberkompot, agurkesalat og nye spæde gulerødder, blomkål og evt. lidt grønne bønner.

Om vinteren spiser jeg Helstegt citronkylling med rødkålssalat, selleri/ persillerods mos og lidt surt!

”Ja, der er 1.000 måder - her var der et par stykker”

Hvad er dit vigtigste budskab til dine kunder?

At viden om kost og portionsstørrelser er vigtige elementer i en ny livsstil, men at en adfærdsændring er afgørende for om en livsstil kan holdes på sigt – og der kan Sensekost og Sense-spisekassemodellen gøre en kæmpe forskel!

Hvad får nye kunder hos dig?

En ugentlig støtte, motivation og fastholdelse i en ny livsstil. Det skal være trygt at komme ved "Sense Hos Birgit" og få støtte til at få et sundere og bedre liv. Og ikke mindst svar på alle de spørgsmål, som dukker op undervejs i en vægttabsperiode.