Tønder v. Lene Hennings
 
Kontakt
Lene Hennings
60926926
lene-hennings@jubii.dk
https://www.facebook.com/Lenes-Klinik-578900445541763/?fref=ts
Tønder
Tønder Sport- og Fritidscenter Mødelokale 2
6270 Tønder
Dage: Tirsdag
Vejning: kl. 17.00 til ca. 18.30 - vejning og inspiration. Anden info:

 Lukket i 2019 : Uge 7, 16, 22, 28 , 29, 30, 31, 42, 51, 52.....

Lene kan kontaktes på Facebook - https://www.facebook.com/Lenes-Klinik-578900445541763/?fref=ts eller pr. telefon 60926926.

Om Lene Hennings

Jeg er oprindelig farmakonom, men har uddannet mig til massør og zoneterapeut, samt er kostvejleder med speciale i vægttab, og nu også Sense Konsulent hvilket jeg glæder mig meget til at arbejde med sammen med mine klienter.

Jeg har min egen klinik i privaten, hvor jeg lægger stor vægt på at have god tid til mine klienter. De skal altid føle de kommer i første række, og uret i anden række.

Privat er jeg gift med Tommy, og har to voksne børn Mia og Mads. Jeg har altid interesseret mig meget for mad. Jeg læser kogebøger som andre læser krimier, også som godnatlæsning.

 

Jeg har aldrig været overvægtig, men døjet med fænomenet ”tyndfed”. Man kan sagtens være slank, men det er absolut ikke ensbetydende med, at man har en sund krop. Man kan sagtens ha` et sundt BMI tal, og stadig være tyndfed. Omvendt kan man også ha` et usundt BMI tal, fordi man rent faktisk har masser af muskler på kroppen. Derfor er det vigtig, at få foretaget en fedtprocentmåling hvis man vil vide om man er tyndfed.

Tyndfede skal spise proteiner, fibre og sunde fedtstoffer ved hvert måltid. Disse fødevarer er med til, at man taber vægt rundt om maven.

Jeg holder af den simple madlavning, der gør det hele lidt nemmere i en travl hverdag.

 

Mine kunder skal vide, at sensekost og tallerkenmodel er let at gå til, og det kræver ikke den store kulinariske kunnen, at lave lækre retter som hele familen kan nyde. Man skal ikke købe ting og sager  man dårlig ved hvad er, men købe ind som man plejer, måske med lidt mere grønt og sunde fedtstoffer i indkøbsvognen, men så er man også godt dækket ind.

 

Jeg vil gerne give mine kunder støtte, gode råd og vejledning. Hjælpe dem til at være motiverede, og hjælpe dem til, at fastholde den nye livsstil de nu skal i gang med. Der vil altid dukke spørgsmål op af forskellig art, som jeg vil besvare efter bedste evne.