Holsted v. Lillian Thomsen
 
Kontakt
Lillian Thomsen
76945090
lillianthomsen@sensekostvejleder.dk
https://www.bodylicious-esbjerg.dk
https://www.facebook.com/sensekostvejlederlillianthomsen/
Holsted
Medius - Højmarksvej
6670 Holsted
Dage: Onsdag
Vejning: 16.30 - 17.00 med efterfølgende inspiration og fra kl. 17.30 mulighed for en ½ times træning. Anden info:

OBS - nye skal tilmelde sig hold på mail lillianthomsen@sensekostvejleder.dk

Om Lillian Thomsen

Lidt om mig

Jeg er uddannet kostvejleder, individuel vægttabscoach, mentor i mad & psyke og bailine terapeut (klinikejer). Jeg har gennem en lang årrække vejledt og hjulpet rigtig mange til at finde deres vej til en sund livsstil.

Hver dag hjælper jeg rigtig mange mennesker med vægttab, smertelindring, mental træning, massage og velvære. Jeg lægger stor vægt på, at den sunde livsstil skal være overskuelig og passe ind i den enkeltes hverdag.


Hvad får du som medlem hos mig?

Du får ugentlig vejledning, motivation og hjælp til at fastholde deres ny livsstil, og ikke mindst svar på alle de spørgsmål, som dukker op undervejs i deres vægttabsrejse. Du møder en person, som under alle sine 3 graviditeter, rundede 0,1 ton og alle 3 gange beviste, at man med vejledning, coaching, motivation og vilje kan lykkes med et vægttab.

 

Mit vigtigste budskab til mine medlemmer?

Vægttab og kostomlægning er ikke en "slankekur" – det er en livsstilsændring, hvor man guides og vejledes til en ny livsstil, og hvor der ikke er noget som er "forbudt". Vi bliver mere bevidste om de valg, vi tager.

Det vigtigste i et vægttabsforløb er at få hovedet med og blive bevidst omkring sig selv – alt for ofte er det følelserne, der styrer, hvornår og hvad vi spiser.

 

Hvilken motion anbefaler jeg til mine medlemmer?

Du skal vælge den motionsform, som gør dig glad. Motionen skal gerne blive "hverdagen" – det kan være sig alt lige fra en gåtur, øvelser hjemme på stuegulvet til fitness eller holdsport. Motionen skal være dit frikvarter, der hvor du tænker gode tanker eller får en god snak med en ven/veninde. Ofte kommer lysten til at bevæge sig i takt med ens vægttab, fordi kroppen ikke bliver så fysisk træt, og fordi humøret & motivationen stiger.

 

Mit bedste tip?

Sammen kan vi enten lave resultater eller finde undskyldninger – ikke begge dele !!