Jelling v. Joan Justesen
 
Kontakt
Joan Justesen
50406535
justesen.joan@gmail.com
joanjustesen.dk
https://www.facebook.com/Joan-Justesen-sund-og-slank-med-fornuft-246856669008560/
Joan Justesen
Jelling
Stationsvej 11
7300 Jelling
Dage: <3
Vejning: :-) Anden info:

OBS FERIELUKKET FRA 2.8 - 11.8.19 

Tirsdage :  Vejning 16.45-17.15 + undervisning kl. 17.15 - 18.00

Onsdage  Vejning kl. 9.30-9.45  og undervisning 9.45-10.30

Lørdage    Vejning kl. 9.00 -9.30 , undervisning 9.30 -10.15 

NYE MEDLEMMER ER VELKOMNE HVER LØRDAG - HUSK TILMELDING på justesen.joan@gmail.com eller sms 5040 6535

Om Joan Justesen

Jeg er uddannet pædagog, Premium Sensekonsulent, kostvejleder, certificeret vægtkonsulent og Mentor i mad og psyke.  Jeg har arbejdet som vægtkonsulent og kostvejleder i mange år og har hjulpet mange mennesker til vægttab. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe, støtte, motivere og inspirere mine medlemmer til vægttab ved en fornuftig ændring af vaner og kost.

 

Privat er jeg gift med Palle, og mor til 5 i alderen 6, 14, 2 x 22 og 28 år.

Jeg har i mit liv samlet tabt langt over 100 kg  !! 

 Jeg har i hele mit ungdoms- og voksenliv haft yoyo-vægt og prøvet alverdens kure. Jeg har således levet af supper, pulvershakes, ananas, forbrændingssuppe osv. Resultatet var som oftest, at jeg tabte mig, men efterfølgende tog jeg det hele - og lidt til - på igen.

Jeg søgte desperat efter et quick-fix, så jeg kunne blive slank henover natten ????

......helst uden de store anstengelser; Jeg ville jo gerne blive ved med at spise som jeg plejede………!!!!

 

Hvad hjalp mig !

 

Jeg har lært mig selv at spise almindelig mad i de rette portioner, og så hjalp det mig rigtig meget, at jeg gik på et hold, hvor jeg blev vejet en gang om ugen……uanset hvor angstprovokerende jeg synes det var !!!  Det ønskede vægttab blev opnået, men det var så her, at min virkelige udfordring kom - hvordan skulle jeg holde vægten stabil?

 Det, der  virker bedst for mig, er at spise godt og fornuftigt, holde blodsukkeret stabilt, og ikke mindst være bevidst om at det er vigtigt at blive ved med at holde fokus uden at blive fanatisk. 

Jeg er blevet uddannet som Mentor i mad og psyke, og er af den overbevisning at det varige vægttab kræver et fokus på den mentale del. For mig handlede det ikke så meget om hvad jeg spiste , men hvorfor jeg overspiste :-) 

 

Jeg lever som udgangspunkt efter en hel basal leveregel, nemlig at der er forskel på hverdag og fest!  Mine hverdage er jeg opmærksom på, at jeg får 2-3 måltider hver dag, jeg spiser brød, grønt, protein og fedt, og tager som oftest de fornuftige valg i forhold til eventuelle mellemmåltider og snacks. Når det er weekend spiser jeg stadig med fornuftshatten på, men spiser også bland selv slik, og dessert og drikker god vin. På denne måde har jeg nu holdt min vægt stabil i snart 10 år. 

 

Mit vigtigste budskab til mine medlemmer:

Tro på det og kom i gang - Der er ingen grund til at vente.

Sense-kost er nem at gå til, og ved de ugentlige vejninger og inspirationsmøder får man den støtte man har brug for samt gode idéer til den kommende uge. Hos mig får man hjælp til at holde fast i sin beslutning, et smil - og et kærligt skub tilbage i den rigtige retning, hvis man er kommet lidt på afveje ;-)