Herning v. Lotte Quist Michaelsen & Jørgen Michaelsen
 
Kontakt
Lotte Quist Michaelsen & Jørgen Michaelsen
26252990
kontakt@scandisense.dk
www.scandisense.dk
https://www.facebook.com/SenseTankekost/
scandisense.dk
Herning
Dansk Metal, Neksøvej 7
7400 Herning
Dage: Se herunder eller læs mere på www.scandisense.dk
Vejning: Se de specifikke forløb Anden info:

 

Læs mere om vores forløb i Herning her:

 

=> Ny Sense Bootcamp

Opstart - vælg mellem tirs. d. 6/8 eller tirs. d. 13/8 2019, kl. 16.30-18.00

 

Læs om og tilmeld dig bootcampen 'Sense og mentale værktøjer til varigt vægtab' her.

 

Om bootcampen: Lær, hvordan du taber dig ved at spise helt almindelig mad og uden brug af køkkenvægt og kalorietabeller og få mentale værktøjer til vaneændring.

 

=> Sense & Psyke - nu endelig i Herning 

Opstart - tirs. d. 10/9, kl. 18.30-19.30

 

Læs om og tilmeld dig Sense & Psyke-forløbet her.

 

Om Sense & Psyke: Gør op med yo-yo vægt og overspisning. For dig, som er indstillet på at gå et lag dybere og arbejde med årsagerne til dig overvægt.

 

 

Ny uddannelse - nye muligheder
Har du også lyst til at gøre en forskel? Tag en ScandiSense Akademi-uddannelse

 

Vælg mellem:

1. Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense
Uddannelsen er for dig, som er særligt interesseret i forholdet mellem mad og psyke, og som vil lære, hvordan Sense kan understøtte et fleksibelt forhold til mad.

2. Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense
Uddannelsen er for dig, som ønsker at fordybe dig i teorien bag Sense og udvide dine kostfaglige kompetencer.

3. Sense Grundkursus
Kurset er for dig, som ønsker at vejlede efter Sense-principperne og allerede har en ernærings- eller en sundhedsfaglig uddannelse på min. bachelorniveau. Er du kostvejleder, kan du også vælge denne indgang.

Om Lotte Quist Michaelsen & Jørgen Michaelsen

 

Psykolog Lotte Quist Michaelsen og VaneCoach Jørgen Michaelsen har sammen med Suzy og Jesper Wengel, der står bag Sense, stiftet firmaet ScandiSense. ScandiSense tilbyder sundhedsforløb, uddannelser og kurser til virksomheder, fagfolk og private over hele landet.

Vision og mål
Det skal være let at leve sundt. Med små realistiske vaneændringer er det ScandiSense’ vision at skabe fysisk, mental og social sundhed. Sundhed handler ikke om forbud og restriktioner, men om sund fornuft. Det er ScandiSense’ mål at inspirere til sundhed, som holder på sigt.

 

For private - ScandiSense Universet
For virksomheder - ScandiSense Erhverv
For fagprofessionelle - ScandiSense Akademiet

 

Om Jørgen og Lotte
Jørgen og Lotte har specialiseret sig i livsstilsændringer og vægttab og har desuden selv gået vejen. De har tabt sig henholdsvis 25 og 30 kilo og holdt vægten i mere end 10 år. Både personligt og professionelt ved de, hvad der skal til for at opnå varigt vægttab.

I kraft af deres forskellighed som mand og kvinde, far og mor, håndværker og akademiker har de mange strenge at trække på, når de rådgiver om vægttab. De bruger aktivt deres egne historier – leveret med både humor og alvor – suppeleret med faglig indsigt.

Privat har parret været gift siden ’97 og har sammen to voksne børn på 20 og 23 år.

 

Om Jørgen
Jørgen er administrerende direktør og står for den daglige ledelse hos ScandiSense. Han er certificeret VaneCoach og har specialiseret sig i vane- og livsstilsændringer. Desuden er han uddannet lifecoach fra Manning Inspire. Han er medstifter af Mad&Psyke MentorUddannelsen og er en rutineret underviser og foredragsholder. Tidligere har han arbejdet inden for den grafiske branche, hvor han i mange år har stået med det overordnede produktionsansvar.

 

Om Lotte
Lotte er medejer og faglig direktør hos ScandiSense. Hun er autoriseret psykolog samt life-og businesscoach og har specialiseret sig i vægttab og forstyrret spisning. Hun er medstifter af Mad&Psyke MentorUddannelsen og desuden ekstern underviser på VaneCoach-uddannelsens OverspisningsModul. Lotte skriver jævnligt indlæg til nyhedsbrevene fra Sense om psykologiske faktorer og sund livsstil. Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har en baggrund som lærer. Er endvidere certificeret Madmentor og har en PD i specialpædagogik.