Skive v. Lotte Quist Michaelsen & Jørgen Michaelsen
 
Kontakt
Lotte Quist Michaelsen & Jørgen Michaelsen
26252990
kontakt@scandisense.dk
www.scandisense.dk
https://www.facebook.com/SenseTankekost/
scandisense_tankekost
Skive
Center for Dynamisk Psykologi - Slotsgade 7, 1. sal
7800 Skive
Dage: Opstart onsdag d. 3. april 2019
Vejning: Se mere under de specifikke forløb Anden info:

 

Læs mere om vores forløb i Skive her:

 

Ny Sense Bootcamp - Opstart onsdag. d. 3. april 2019, kl. 18.30-20.00: 
Læs om bootcampen 'Sense og mentale værktøjer til varigt vægtab' her.

 

 

Ny uddannelse - nye muligheder
Har du også lyst til at gøre en forskel? Tag en ScandiSense Akademi-uddannelse

 

Du kan blive:

1. Mentor i mad & psyke™ med speciale i Sense
Uddannelsen er for dig, som er særligt interesseret i forholdet mellem mad og psyke, og som vil lære, hvordan Sense kan understøtte et fleksibelt forhold til mad.

2.Kostvejleder med speciale i Sense
Uddannelsen er for dig, som ønsker at fordybe dig i teorien bag Sense og udvide dine kostfaglige kompetencer.

3.Sense Premium Konsulent™
Kurset er for dig, som ønsker at vejlede efter Sense-principperne og allerede har en ernæringsfaglig eller en sundhedsfaglig uddannelse på min. bachelorniveau. Er du kostvejleder, kan du også vælge denne indgang.

Om Lotte Quist Michaelsen & Jørgen Michaelsen

 

Psykolog Lotte Quist Michaelsen og VaneCoach Jørgen Michaelsen har sammen med Suzy og Jesper Wengel, der står bag Sense, stiftet firmaet ScandiSense. ScandiSense tilbyder sundhedsforløb, uddannelser og kurser til virksomheder, fagfolk og private over hele landet.

Vision og mål
Det skal være let at leve sundt. Med små realistiske vaneændringer er det ScandiSense’ vision at skabe fysisk, mental og social sundhed. Sundhed handler ikke om forbud og restriktioner, men om sund fornuft. Det er ScandiSense’ mål at inspirere til sundhed, som holder på sigt.

 

For private - ScandiSense Universet
For virksomheder - ScandiSense Erhverv
For fagprofessionelle - ScandiSense Akademiet

 

Om Jørgen og Lotte
Jørgen og Lotte har specialiseret sig i livsstilsændringer og vægttab og har desuden selv gået vejen. De har tabt sig henholdsvis 25 og 30 kilo og holdt vægten i mere end 10 år. Både personligt og professionelt ved de, hvad der skal til for at opnå varigt vægttab.

I kraft af deres forskellighed som mand og kvinde, far og mor, håndværker og akademiker har de mange strenge at trække på, når de rådgiver om vægttab. De bruger aktivt deres egne historier – leveret med både humor og alvor – suppeleret med faglig indsigt.

Privat har parret været gift siden ’97 og har sammen to voksne børn på 20 og 23 år.

 

Om Jørgen
Jørgen er administrerende direktør og står for den daglige ledelse hos ScandiSense. Han er certificeret VaneCoach og har specialiseret sig i vane- og livsstilsændringer. Desuden er han uddannet lifecoach fra Manning Inspire. Han er medstifter af Mad&Psyke MentorUddannelsen og er en rutineret underviser og foredragsholder. Tidligere har han arbejdet inden for den grafiske branche, hvor han i mange år har stået med det overordnede produktionsansvar.

 

Om Lotte
Lotte er medejer og faglig direktør hos ScandiSense. Hun er autoriseret psykolog samt life-og businesscoach og har specialiseret sig i vægttab og forstyrret spisning. Hun er medstifter af Mad&Psyke MentorUddannelsen og desuden ekstern underviser på VaneCoach-uddannelsens OverspisningsModul. Lotte skriver jævnligt indlæg til nyhedsbrevene fra Sense om psykologiske faktorer og sund livsstil. Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har en baggrund som lærer. Er endvidere certificeret Madmentor og har en PD i specialpædagogik.