Ringkøbing v. Bodil Byskov
 
Kontakt
Bodil Byskov
20787222
kontakt@livsstilsbanken.dk
www.livsstilsbanken.dk
https://www.facebook.com/livsstilsbanken/
Ringkøbing
Heagervej 12
6950 Ringkøbing
Dage: Se nedenfor.
Vejning: Livsstilscafe hver onsdag fra 16.30-18.00 Anden info:

 

 

Livsstilscafeen – ugentlige vejninger uden tidsbestilling hver onsdag kl. 16.30 – 18.00 i Livsstilsbanken i Ringkøbing

Alle er velkomne, det anbefales dog, at du enten køber grundbogen eller har deltaget på et hold eller fået individuel samtale, før du kommer i cafeen. Det er dog ikke en forudsætning. 
I Livsstilscafeen tilbydes:
- At blive vejet (vægt, BMI, fedtprocent mv.).
- Mulighed for at stille spørgsmål
- Salg af bøger der kan hjælpe dig til et sundere liv.
Pris for 1 gang: 75,- kr.
Pris for 12 turs kort: 750,- kr. inkl. Vejebog med etui
Det anbefales at komme hver uge for at have et stabilt vægttab og holde fokus.
Livsstilscafeen er lukket i uge 7, 29, 30, 31, 42 og 52

NYE HOLD STARTER I januar, april, august og oktober

Sense hold for Skønne Tabere 

Holdstart for skønne Tabere, som gerne vil tabe sig med sund fornuft - vægttab der holder - din nye livsstil - din bedste investering - du får:

# en times coaching samtale, hvor du bliver vejet på professionel tanitavægt som udregner kropsalder, BMI, muskelmasse, fedtprocent m.m. Vi finder sammen dit mål, forhindringer, styrker, muligheder samt handleplan for dit vægttab samt motivation

# 5 x 2 timers undervisning i Sense principperne samt motivation på et hold med max. 12 deltagere - du bliver vejet hver gang

# Holdet får en lukket facebook gruppe, hvor du kan dele billeder af dine måltider og hvor I kan inspirere hinanden – evt. lave træningsaftaler m.m. Det er også muligt at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om. De uger der ikke er undervisning kan man lave en status på sin vægt.

# 3 måneders medlemskab af livsstilscafeen, hvor du kan blive vejet hver onsdag kl. 16.30-17.30, så du bliver holdt i hånden på din rejse og er vedholdende

Pris: 2.000,- kr. inkl. Bog om Sense - Mobile pay 43933 eller overførsel til: 7703 1162654

Det er muligt at betale i 3 månedlige rater á 700,- kr.

Se alt om hold, priser, datoer med mere på min hjemmeside: livsstilsbanken.dk (under opbygning)

Om Bodil Byskov

Jeg er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet i Hover - en holistisk uddannelse med fokus på årsagsbehandling frem for symptombehandling, kvalitet frem for kvantitet samt bæredygtighed – ud over det har jeg taget en coachuddannelse hos Anni Kirk i Viborg samt uttalige efteruddannelseskurser inden for positiv psykologi, kost og ernæring. I 12 år har jeg været daglig leder af Kostakademiet i Hover og arbejder som centerleder i Loop Fitness i Ringkøbing. Jeg er pt. igang med at uddanne mig til zoneterapeut og i at kunne give helbredstjek - måling af blodtryk, kolesterol, blodsukker m.m.

 

Privat er jeg gift med Thomas og sammen har vi 5 drenge i alderen 12-22 år samt en hund. Vi bor på en ejendom nord for Ringkøbing og holder meget af naturen. I min fritid går jeg til hundetræning samt bodyflow og fitness. Jeg holder også meget af vandreture i naturen.

 

Jeg har selv haft problemer med overvægt efter alle mine graviditeter. 30 kg overvægt er det blevet til i alt. Det er lykkes mig at tabe mig af flere gange og tage det hele på igen flere gange. Selv med min uddannelse kan det være svært og derfor er jeg kommet dertil hvor jeg har valgt af få professionel hjælp af en sensekonsulent - jeg har tabt 10 kg på 2 måneder og min rejse fortsætter. Sense er et fantastisk værktøj som man kan tage med overalt til fester, når man har gæster, når man går på cafe, når man tager på ferie - jeg er fan.

 

Livsstilsbanken tilbyder personlige forløb for dig som ønsker at rejse selv.

 

Livsstilsbanken tilbyder også hold for skønne tabere - for dig som har brug for at rejse sammen med andre ligesindede.

 

Livsstilsbanken tilbyder ud over det også supplerende behandling i infrarød sauna - Infrarød sauna er med til at udrense affaldsstoffer som er vigtig når du taber dig, da affaldsstoffer sidder aflejret i fedtvævet og frigives ved vægttab.

 

se alt om hold, priser, datoer med mere på min hjemmeside: livsstilsbanken.dk