Varde v. Marianne Bruun Hansen
 
Kontakt
Marianne Bruun Hansen
42344546
sund@mhkost.dk
Gochange.dk
https://www.facebook.com/kostvejledermarianne/
https://www.instagram.com/mbhgochange/
Varde
Slotsgade 9 - slotssalen
6800 Varde
Dage: Torsdag
Vejning: kl. 17.30 til 18.00 efterfølgende inspriation Anden info:

 

Individuelle forhøb kontakt mig

Om Marianne Bruun Hansen

Jeg er uddannet kostvejleder, coach i skygge og livsdesign samt NLP practitioner. Jeg har fundet ud af, at man ikke behøver at være på kur resten af livet, men små justeringer kan gøre en kæmpe forskel, og bevistheden om, hvad vi kommer i munden og hvornår.

 

HVAD ER DIT VIGTIGSTE BUDSKAB TIL DINE KUNDER?

 

Tro på det og kom i gang, hvorfor vente??

 

Jeg har hjulpet mange med at tabe sig, og en ting jeg tit høre er, at det er skønt at maden pludselig ikke længere fylder i deres tanker som det gjorde før, og man ikke længere er flov.

 

Jeg fokuserer på at hjælpe dig, til at ændre dine kostvaner og få en sundere livsstil. Det betyder at du stadig kan spise almindeligt mad og dine ynglings retter, men små justeringer, kan gøre du taber dig. Du bliver ikke mødt med en løftet pegefinger eller fordomme. At tabe sig behøver ikke at være så svært eller besværligt og du skal IKKE gå at være sulten.

 

HVAD KAN DU FREMHÆVE VED DINE SLANKEFORLØB.

Min vægt har altid hoppet op og ned plus minus 10 kg. Hver gang vi har haft jul, ferie eller jeg bare har flyttet mit fokus, har min vægt hoppet, og ja jeg har prøvet et hav af forskellige kure. Men Sense har gjort, at jeg har fået en stabil vægt, og for mig er det blevet nemt og meget overskuelig. Det er en livsstil, der ikke ser så meget anderledes ud, end som jeg levede før. Den store forskel er, at jeg mærker efter nu, om jeg er sulten, eller om jeg kommer mad i munden af en anden grund. jeg har fået mere energi og glæde idag.

 

Lad mig hjælpe dig til, at blive tilfreds med dig selv og få ro i kroppen.

 

Tag magten over dit liv!