Vejle v. Mia Sørensen
 
Kontakt
Mia Sørensen
20126203
mia@sundfokus.dk
https://sundfokus.dk/
https://www.facebook.com/sundfokus.dk/
sundfokusmia
Vejle
Hellighildevej 2, 1. sal (Vejle Atletik Stadion)
7100 Vejle
Dage: Mandage i lige uger kl. 16.30 -18.00
Vejning: Alle mandage kl. 16.30-17.00 Anden info:

Sense i Vejle.

Sense Sommer Deal - 397 kr. pr. måned inkl. kursusbog og materiale.

Opstart af nye medlemmer (første mandag i måneden)  tilmelding til mia@sundfokus.dk eller tlf 2012 6203. 

Kontakt mig gerne hvis du har nogle spørgsmål. 

 

 

 

Om Mia Sørensen

 

VELKOMMEN til dig!

 

Her kan du læse lidt om mig og hvad jeg tilbyder i Vejle, Horsens, Tørring og Billund. 

 

NYHED : Online Stærk og Sund Krop (13/8 til 13/12)

NYHED: Onlinse Sense Sund Bootcamp (april til oktober) 

NYHED: Online individuel og familie vejledning

NYHED: Sense Sommer Deal i Vejle 

NYHED: Sense Double Boost i Horsens

 

Jeg er uddannet Biopat og Naturopath i Biologisk Medicin og kostvejleder fra Kostakademiet i Hover. Desuden er jeg uddannet Sportsernæringskonsulent, og jeg arbejder derfor med SENSE-kost kombineret med sportsernæring for motionister og elitesportsudøvere. 

Privat er jeg mor til 2 store dejlige drenge på 18 år og 20 år. Vores mindste søn er elitesvømmer, min mand er cykelrytter og jeg er marathonløber. Vi ved, hvad kosten betyder for kroppen - og vi elsker vores Sensekost livsstil. 

 

"SENSE - slank med fornuft" en livsstil for alle

 

ALLE kan få glæde af SENSE-kost i hverdagen med korrekt fordeling af grove kulhydrater, gode proteiner, sunde fedtstoffer - krydret med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre. Jeg lærer dig at få styr på begreberne, så din daglige kost bliver dækket med de optimale næringsstoffer uanset om du ønsker vægttab, livsstilsændring eller at booste kroppen til din træning. 

 

Jeg tilbyder både individuel vejledning, familie vejledning og hold forløb (inkl. personlig opstartssamtale).

 

Mit fokus vil altid være på DIG og DINE behov. Vi er alle forskellige, og har forskellige målsætninger. Rigtig mange har nogle symptomer/ubalancer i kroppen som fx. allergi/intolerance, ustabilt blodsukker, fordøjelsesproblemer, for højt kolesterol, gener i overgangsalderen, generel træthed eller ømme muskler/hovedpine/migræne. Jeg hjælper dig med kost og vejledning i kosttilskud, og du vil hurtig mærke en forbedring på kroppens tilstand. Ligesom vi selvfølgelig også arbejder meget med den mentale del af rejsen....mod DIT mål. 

 

Min passion og mission for sund næringsrig kost er at hjælpe andre til at blive en bedre udgave af sig selv. Du får tæt sparring og undervisning, som altid er baseret på motivation og at finde nemme løsninger i en travl hverdag på en let forståelig måde, som alle kan være med til. Du kommer rigtig langt med simpel sund fornuft, og de lette håndgribelige redskaber som Sense-kost er. 

 

Jeg har en evne til at få tingene til at lykkes, og det smitter oftest af på mine klienter. Via min NLP-uddannelse har jeg selv haft en fantastik personlig udvikling, hvad angår kost og træning også. Jeg deler ud af min viden og erfaringer med SENSE kost og motion, og jeg glæder mig til at hjælpe dig på rejsen….

 

Lad mig inspirere DIG og motivere dig på DIN rejse. 

 

SENSE din krop - fordi DIN krop fortjener også det bedste.

.

Premium Sense-konsulent

 

Mia Sørensen

Vejle, Horsens, Tørring, Billund + Online konsulent