Aulum v. Janni Bæk Jeppesen
 
Kontakt
Janni Bæk Jeppesen
21775342
jabje78@gmail.com
http://senseejstrupholm-dk.webnode.dk/
https://www.facebook.com/senseejstrupholm/
https://www.instagram.com/senseejstrupholm/
Aulum
Aulum Fysioterapi og Træning, Rugbjergvej 14, Aulum (kun hold). Individuelle samtaler foregår i Ejstrupholm.
7490 Aulum
Dage: Endnu ikke fastlagt
Vejning: Endnu ikke fastlagt Anden info:

 

Det er endnu ikke fastlagt om der starter Sense forløb i Aulum igen. 
Kontakt eller følg med på Sense Ejstrupholm facebook siden for nærmere info. 

Om Janni Bæk Jeppesen

Jeg har lige siden gymnasiet interesseret mig for kost og vægttab. Der skrev jeg min første opgave om forskellige pille- og pulverslankekure.
Jeg er uddannet fysioterapeut i 2005 og har igennem mit arbejde her jeg siden 2015 rådgivet om vægttab, motion og sundhed. Jeg er uddannet kostvejleder i 2017.
Privat er jeg gift med Morten. Vi har tre børn fra 2006, 2009 og 2012.


Min vægthistorie.

Jeg har flere gange taget 15-20 kg på både i forbindelse med mange stillesiddende timer på studiet samt tre graviditeter. Jeg har tabt de overskydende kilo ved at tælle kalorier og leve meget fedtfattigt. Det var møgbesværligt og jeg ville ønske, jeg havde kendt til Sense dengang.

Siden 2012 har jeg holdt min vægt, men kun med nød og næppe, fordi jeg var konstant sulten. Selvom jeg levede sundt, spiste jeg fortsat meget fedtfattigt. Jeg var meget fokuseret på at spise hver 3. time, fordi jeg ikke blev langtidsmæt.
Siden jeg har lært om Sense og vigtigheden i at få sundt fedt hver dag, er jeg nu MÆT lang tid af gangen. Jeg anretter min mad i passende mængder efter Sense principper. På den måde er mit blodsukker blevet mere stabilt. Det betyder meget for mig, fordi mit humør nu er langt bedre og jeg kan nu nemmere holde vægten.

 

Jeg kan tilbyde.

Hos mig får du mulighed for vælge individuelle forløb og hold primært i dag og eftermiddagstimerne.
Se priser og beskrivelse på min hjemmeside.
Ønsker du at kombinere dit vægttab med motion, tilbyder jeg, at være din personlige træner. Vi kan bruge naturen eller din stue som træningssted.

Sammen finder vi vejen til et sundere liv.

 

Mit budskab.

Sense er for ALLE.
Det er nemt og håndgribeligt at gå til. Sense er ikke en kur, men en livsstilsændring. Ikke bare for 1 år eller 2, men for resten af livet. Der er nemlig plads til både rødvin og chokolade, når du bruger din sunde fornuft. Du behøver ikke købe mystiske fødevarer for at være med her. Sense er helt almindelig mad anrettet med sund fornuft, så du bliver langtidsmæt – til hvert måltid.

Jeg hjælper dig med støtte og opmuntring til varigt vægttab.