Videbæk v. Tina Risbjerg
 
Kontakt
Tina Risbjerg
26831463
tinarisbjerg@icloud.com
https://www.facebook.com/sundivest/
Videbæk
Birkmosevej 7
6920 Videbæk
Anden info:

 

Sund i Vest tilbyder:

 

Individuel kostvejledning og hjælp til vægttab

 

Det enkelte forløb tilrettelægges den enkeltes udfordringer og behov, og kan sammensættes til par, familien mm.

 

Holdforløb til sundere livsstil og vægttab

 

Foredrag fra Sund i Vest. Kan laves ud fra dine ønsker og behov, fx introduktion til sense, sundere livsstil mm.

 

Se begivenderheder på facebooksiden https://www.facebook.com/sundivest/ eller skriv/ring ang. yderligere info.

Om Tina Risbjerg

Jeg er uddannet kostvejleder i 2018 fra Heilpraktikerskolen i Silkeborg. Dernæst afslutter jeg uddannelse til Mentor i Mad og Psyke fra ScandiSense og Vanecoach fra Livsstilshuset/Morten Elsøe i løbet af 2019. 

 

Udover min uddannelse til kostvejleder og virke som vægttabs- og sensekonsulent, er jeg uddannet jordemoder og ammevejleder.

 

Jeg arbejder fuldtids med min sundhedsvirksomhed "Sund i Vest" og har fortsat enkelte vagter på barselsgangen i Herning, da jeg har en stor passion for familiens sundhed.

 

Via mine kompetencer og jobfunktioner, bidrager jeg til at hjælpe den enkelte til en sundere livsstil og en bedre udgave af sig selv.

 

Ordsproget ”Du bliver hvad du spiser” er vigtig for mig, da vores krop og velbefindende ikke kan fungere på dårlig brændstof og energirig mad. I stedet vil sund nærringsrig mad kombineret med Sense, kunne hjælpe os alle til et bedre velbefindende. Selv som nyfødt er det vigtigt med en god start ernæringsmæssigt. Derfor tilbyder jeg også via barseltid.dk ammeforberedende kurser og akut ammehjælp.

 

Jeg bor på en mælkeproducerende landejendom uden for Videbæk med min mand Kim, vores teenagepige og 3 mindre brødre. Vi er alle meget aktive i hverdagen, og selv dyrker jeg løb dagligt og deltager gerne i halve og hele marathons.

 

Sund kost er en vigtig del af vores hverdag. Med fokus på grove kulhydrater, gode proteinkilder, sunde fedtstoffer og flot farverig mad med masser af antioxidanter, vitaminer og mineraler, passer vi på hinanden i familien, dog stadig med plads til hygge og pyt-dage.

 

Med mine kompetencer indenfor familiens sundhed, vil jeg glæde mig til at kunne hjælpe dig/jer til at du/I kan nå jeres mål. Dette velvidende at mange familier lever i en travl hverdag, og derfor netop har god hjælp med Sense, der giver fornuftige løsninger med gode resultater. 

 

Jeg arbejder med maden som medicin og tilbyder kostvejledning til bedring af forskellige udfordringer. Dette ofte krydret med principperne fra Sense, der forebygger og afhjælper diverse livsstilssygdom med vægttab til bonus.

 

Via foredrag, individuel- eller holdundervisning giver jeg hjælp og vejledning til sundere livsstil vha. sensekost. Krydret med motivation, egen erfaringer, råd omkring motion og et smittende humør på livet.