Årre v. Heidi Foldager
 
Kontakt
Heidi Foldager
61692095
Info@optimal-kost.dk
http://optimal-kost.dk
https://www.facebook.com/Optimalkost/
optimalkost
Årre
Vrenderupsvej 40c
6818 Årre
Om Heidi Foldager

Jeg er uddannet kostvejleder fra Kostakademiet i Hover (i dag en del af Heilpraktikerskolen). En uddannelse på 1,5 år og jeg er desuden i gang med at læse til biopat/ naturopath.

I 3 år har jeg været selvstændig kostvejleder og har haft mange personlige kostvejledninger i disse år.

 

Som Sense-konsulent holder jeg til i Helle Hallen i Årre. 

 

Sense – slank med fornuft tager udgangspunkt i den samme tallerkenmodel, som jeg bruger i mine kostvejledninger, hvorfor jeg nemt kan implementere sensekonceptet, som en del af min virksomhed – Optimalkost.

 

Derudover er jeg uddannet socialrådgiver og har i mange år arbejdet med sygemeldte. Jeg har derfor god erfaring med de processer, der foregår inde i os, når der skal ske forandringer og når vi står overfor noget, som er svært.

 

Der er rigtig mange mennesker, som har været på slankekur hele livet og derfor har fået et svært forhold til mad generelt. Jeg synes, at vi skal spise mad for at leve og at vi skal have det godt med stabilt energi niveau dagen igennem og overskud i hverdagen.

Rigtig mange oplever at have en stresset krop, som gør, at vægten svinger rigtig meget og at ”slankekuren” kun virker i en begrænset periode.

 

I december 2016 blev jeg uddannet mindfulnessinstruktør. At praktisere mindfulness styrker mit sensitive sind og gør noget for mit nervesystem og afstresser mig. Jeg er vild det og tilbyder også mindfulness sessioner i Optimalkost.

 

Jeg tilbyder individuelle og holdforløb med Sense – slank med fornuft.

 

I alle mine forløb vil jeg tage udgangspunkt i, hvor du er og hvad du har brug for. Der vil derfor også være personlig vejledning i mine holdforløb, idet de personlige vejledninger gør, at du får et program, som passer netop til dig.

 

Rigtig mange har problemer med hormonbalancen og blodsukkeret. Der er også mange, som lider af allergi og fordøjelsesproblemer. Disse problemstillinger vil vi også kunne behandle i disse forløb.

 

Jeg har selv oplevet problemer med myoser i nakke og skuldre, hovedpine, træthed og en følelse af blyklumper i lægmusklerne samtidig med, at jeg spillede håndbold på eliteplan. Jeg har i dag spist mig fra alle disse problemstillinger og jeg har det godt i dag med stabilt energiniveau og overskud i hverdagen.

Jeg er gift, har to børn på 10 og 13 og vi er alle fan af sport, så vi har en travl hverdag ligesom alle andre. Derfor skal maden været let at tilberede og nem at gå til.

Jeg bruger begrebet sund fastfood – nem, lækker og hurtig mad.

 

Oplev forandringer med sund kost – mærk forskellen. Tag med på rejsen.

 

Mange smil

Heidi