Randers v. Lotte Bendix
 
Kontakt
Lotte Bendix
29243395
Mindlife@lottebendix.dk
Randers
Underværket, Stemannsgade 9 C, mødelokalet 1 sal.
8900 Randers
Dage: Tirsdag
Vejning: 17.00 - 17.30, herefter undervisning fra 17.30 til 18.00 (Nye medlemmer se nedenfor) Anden info:

Hvad tilbyder jeg:

Nye medlemmer:

  • Vejning fra kl. 17.15-17.30
  • Undervisning/sparring fra kl. 17.30-18
  • Lige uger - Sensemetoden gennemgåes fra kl. 18. 
    Ulige uger - Du får materiale udleveret, og får opgaver til næste gang.

Derudover tilbyder jeg: 

  • 8 ugers Mindfulness – Sense – Psyke, Max. 12 deltagere. 
  • Individuelt forløb, hvor du kan deltage på holdet om tirsdagen i Randers eller onsdagen i Hammel, samt få 5x½ times individuelle samtaler. 
  • Kognitive terapiforløb. 

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 29243395, eller mail Mindlife@lottebendix.dk, eller via facebook - @MindLife.LotteBendix.

Om Lotte Bendix

Jeg bor i Hammel, sammen med min mand gennem 30 år. Vi har 3 børn, der alle er flyttet hjemmefra. Jeg er meget kreativ, og har altid gang i flere projekter. Jeg nyder gåture i naturen sammen med vores 2 hunde.

 

Jeg er certificeret Mentor i Mad og Psyke, certificeret Mentor i Mindfulness, certificeret Mindfulnessinstruktør og pædagogisk Mindfulnessinstruktør. Til oktober afslutter jeg den kognitive MBKT-terapeutuddannelse. (MindfulnessBaseretKognitivTerapi). Jeg er uddannet ergoterapeut og har 22 års erfaring indenfor arbejdet med senhjerneskader og kognitiv terapi.

 

Den 1. januar 2018, sagde jeg mit job op, for at starte som fuldtids Sensekonsulent, Mindfulnessinstruktør og privatpraktiserende ergoterapeut. Jeg har arbejdet med Mindfulness og Sense i mit tidligere arbejde, og har erfaring med videreformidling og undervisning.

 

Min vej hertil:
Jeg har selv i mange år været overvægtig. Har prøvet et utal af slankekure, og har formået at tabe mig hver gang, men har taget mere end det tabte på igen og ofte med ekspresfart.
Da jeg begyndte at interessere mig for Mindfulness, erfarede jeg, at hvis jeg spiste med bevidst nærvær tabte jeg mig, uden egentlig at have fokus på hvad jeg puttede i munden. Men det at sanse hver en mundfuld, gjorde at jeg blev mæt og overspiste derfor ikke.

 

Jeg blev så betaget af hvordan Mindfulness ændrede mit liv på mange måder, at jeg efterfølgende har uddannet mig indenfor området. Samtidig opdagede jeg Sense, og det var virkelig en øjenåbner for mig. Sense har været årsagen til at jeg har formået at tabe mig, uden at lide sult eller afsavn, uden at fravælge mine livretter – det har været en fantastisk rejse og jeg har nydt processen fuldt ud.

 

Der har selvfølgelig været bump på vejen for at nå dertil hvor jeg er i dag – og jeg er ikke helt i mål endnu. Jeg erfarede, at sult er en mærkelig følgesvend. For hvorfor er det at lysten til at spise er der, selvom mætheden for længst har indfundet sig? Jeg har taget uddannelsen Mentor i mad og psyke, hvilket helt bestemt har givet mig viden og redskaber til at sætte fokus på de psykiske aspekter af hvorfor vi spiser for meget mad.

 

Mit bedste råd:
Tro på at du kan lykkes – og hav tålmodighed, så kommer resultaterne – bl.a. det varige vægttab.

 

Hvad får mine kunder:
Ved de ugentlige møder får mine kunder støtte og hjælp til at bevare motivationen til at ændre livsstil. Der vil på undervisningen være fokus på Sensemetoden, men også på de mentale processer der skal arbejdes med for at nå målet.