Frederikshavn v. Birgitte Reinhold Jakobsen
 
Kontakt
Birgitte Reinhold Jakobsen
29241418
mail@sundslankglad.dk
www.sundslankglad.dk
https://www.facebook.com/SundSlankogGlad/
Frederikshavn
Kattegat Silo, Silovej 8, 3 sal
9900 Frederikshavn
Dage: Torsdage
Vejning: 16:30 - 17:30. Anden info:

SENSE BOOTCAMP 

Vil du kickstarte dit varige vægttab og slutte fred med din krop og din mad? 

Så er en intensiv bootcamp på et lukket hold garanteret noget for dig.

I august starter jeg  4 intensive Bootcamp forløb i hhv. Frederikshavn, Skagen, Sæby og Hjørring.

Læs mere og tilmeld dig her

Om Birgitte Reinhold Jakobsen

Jeg er Premium Sense-konsulent og Mentor i Mad & Psyke. Jeg har lokaler i Frederikshavn, hvor jeg tilbyder forskellige Sense-pakker:

Lidt om Birgitte

Privat bog jeg på landet med mand og hund. Vores to børn er voksne, og i juni 2018 fik vi vores første barnebarn.

Jeg har det meste af mit liv været en karriere-ræser i hhv. it- og finansverdenen.

I 2010 vendte et kræftforløb op og ned på mit liv og fik mig til at prioritere anderledes.

Siden har jeg uddannet mig til kostvejleder, yogalærer, mindfulness instruktør og hypnose terapeut. Mit ønske er, at jeg kan bruge resten af mit arbejdsliv på at hjælpe andre til bedre trivsel, sundhed og velvære - både fysisk og mentalt.

I 2015 åbnede jeg mit eget yoga-studio i skønne lokaler med havudsigt i Kattegat Siloen. Her underviser jeg yogahold, mindfulness baserede stressforløb og nu også Sense-hold.

Hvad kan du tilbyde?

Jeg kan hjælpe dig godt i gang med min start-up workshop eller 1:1 vejledning.

Desuden kører jeg en særlig type intensive bootcamp forløb, hvor vi ud over kosten har stort fokus på den mentale side af dit vægttab.

Jeg er overbevist om, at nøglen til et varigt vægttab sidder mellem ørerne og i hjertet.

Derfor  kan mindfulness og hypnose være en værdifuld hjælp og give nogle nye indsigter. Gennem yoga kan du desuden lære at mærke din krop (igen) og at blive gode venner med din krop.

Min vægttabshistorie

Jeg har det meste af mit liv levet med en yo-yo vægt - mest til den runde side. Så i mit klædeskab hænger tøj i 4 størrelser.

Jeg hører helt klart til de mange, som har tendens til stressbetinget overspisning. Jeg har tidligere haft held til at tabe mig med støtte fra Vægtkonsulenterne. Så jeg ved, at den ugentlige vejning og peptalk er stærkt motiverende og en stor hjælp til at holde fokus på vægttabet. Det gælder også selv, om man muligvis allerede ved en hel del om ernæring.

De seneste par år (særligt efter overgangsalderen) er vægten dog primært kravlet op ad. Derfor meldte jeg mig til et online forløb ved Bodil Cramer (Sense konsulent) og blev begejstret for hele konceptet. Da jeg kom i dialog med Suzy og Jesper Wengel og fik chancen for at start op som konsulent, slog jeg til med det sammen - også selv om jeg endnu ikke helt er helt i mål med mit eget vægttab. Jeg ved, at det kommer lige så stille og roligt, for med Sense har jeg fundet min nye sunde livsstil.

Hvad er dit vigtigste budskab?

Husk på, at din krop er det vigtigste du har. Du fortjener at have det godt med din krop og føle dig godt tilpas i den. At vælge at lære sig en ny sund livsstil, kan være den største gave du kan give dig selv.