Bækmarksbro v. Vibeke Gundersborg
 
Kontakt
Vibeke Gundersborg
24892050
sundhed3@tangsoecentret.dk
Bækmarksbro
Solvangen 15
7660 Bækmarksbro
Dage: Se nedenfor.
Vejning: Se nedenfor.
Om Vibeke Gundersborg

 

Mit navn er Vibeke Gundersborg og jeg er ny Sense – konsulent i Tangsø Centret i Bækmarksbro. Jeg er uddannet fysioterapeut tilbage i 2006 og har gennem mit arbejde altid haft stor interesse i sundhed. I 2011 blev jeg kostvejleder, da jeg gerne vil have en bedre tilgang til at kunne vejlede i sunde kostvaner sammen med træning.

 

Træning og kost har stor betydning for mig i og med at jeg er meget aktiv både på mit arbejde og i min fritid, hvor jeg løber meget. Det er derfor vigtig at få fyldt det rigtige brændstof på kroppen, så jeg kan yde mit bedste. Det gør jeg ved at have fokus på at få en ernæringsrig kost som grove kulhydrater, gode proteinkilde og sunde fedtstoffer kombineret med Sense. Dog er der også plads til hygge og pyt dage.

 

Jeg har selv altid haft et par kilo for meget og slås med og forsøgt mig med mange forskellige slankekure, men som regel er kuren blevet droppet efter 14 dage, da det blev uoverskuelig at følge og manglede motivation. Jeg elsker mad og prøve nyt af, og med Sense kan jeg spise den mad jeg elsker uden at jeg føler mig ”snydt”, så længe jeg holder mig til Sense kostprincipperne.

 

Det betyder meget for mig at kunne hjælpe andre til at finde vejen til en sundere livsstil og nå deres mål, hvor det er overskueligt og kan passe ind i den enkeltes hverdag.

 

Hvad kan jeg tilbyde:

I Tangsø Centret tilbyder jeg et individuelt forløb med udgangspunkt i Sense kostprincipperne. Sammen tilrettelægger vi dit forløb ud fra dine ønsker og behov. Vi sammensætter din kost på en måde, der sikrer dig en optimal mæthed og et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Det er vigtig for mig, at vi sammen finder en overskuelig måde at implementere en kostændring der varer ved og uden at gå for meget på kompromis med din vante livsstil.

 

Mit budskab er at; ”Der er som regel kun en vej og det er fremad. Er du faldet i, så pyt og luk kassen.”