Hjallerup v. Sanne Sørensen
 
Kontakt
Sanne Sørensen
61180117
stagstedgaard@gmail.com
www.slankihjallerup.dk
Sense-slank i Hjallerup
Hjallerup
Hjallerup Kro Søndergade 1
9320 Hjallerup
Dage: Tirsdag
Vejning: kl. 17.00 - 18.00 - herefter inspiration Anden info:

GOD SOMMER.

Hjallerup Senset holder sommerferie uge 29, 30 og 31

Vi åbner op igen den 8.august 2019

Nye medlemmer er velkomne kl. 19.00.

 

Om Sanne Sørensen

Sanne er Premium Sensekonsulent, Vane- og overspisningscoach, Certificeret vægtkonsulent, Kostvejleder, Foredragsholder og individuel Vægttabscoach. Sanne har selv tabt over 90 kg, og har gennem mange år, vejledt og hjulpet mange til at finde deres vej til en sund livsstil.

Til daglig arbejder Sanne i Udviklingsafsnittet i Aalborg Kommune. Sanne har ofte mange bolde i luften, og lægger derfor vægt på, at det ikke behøver at tage længere tid at vælge den sunde livsstil frem for den usunde.


Hvordan husker du tilbage på tiden før du tabte dig?

Jeg vil så gerne tænke positiv, men jeg husker mest ydmygelserne, den ulykkelige kvinde, der ikke kunne passe det tøj hun gerne ville, hende der takkede nej til en tur i svømmehallen alene p.g.a. af min størrelse, alle de sarkastiske jokes og sårende bemærkninger fra mennesker, som var sjove på min bekostning.  

Når jeg i dag ser gamle fotos af min store krop, kan jeg næsten ikke genkende sig selv.
Men jeg så jo heller ikke mig selv dengang. Jeg så kun mit ansigt. Jeg lærte simpelthen at lade være med at kigge på mig selv, og det siger jo lidt om, hvem man så bliver.

 

Hvad vil du fremhæve fra din vægttabshistorie?

Det er det allerbedste jeg har gjort for mig selv. Alle der ønsker at komme ned i vægt har fortjent at opleve det. Derfor vil jeg rigtig gerne invitere alle, der ønsker at tabe sig, til at møde op på vores Hjallerup hold og komme igang med deres vægttabsrejse, her er det vigtigt at huske på, at alle på holdet er på vej mod samme destination.


Hvad får nye medlemmer hos dig?

De får ugentlig vejledning, motivation og hjælp til at fastholde den nye livsstil, og ikke mindst svar på alle de spørgsmål, som dukker op undervejs på deres vægttabsrejse. De møder en person, der på egen krop har oplevet hvad det vil sige at være overvægtig, men også en person, som allerede selv har brugt alle udskylningerne for ikke at komme i gang.

 

Hvad er dit vigtigste budskab til dine medlemmer?

At de ikke skal tænke i "slankekur", men guides og vejledes til en ny livsstil, og at der ikke er noget som er "forbudt", men at vi blive mere bevidste om de valg, vi tager.

Og måske vigtigst!  -At de kilo vi slæber med i "rygsækken" ofte vejer mere end dem der sidder på maven.

 

Hvad er den største udfordring for medlemmerne?

Det er helt klart det mentale. Alle overvægtige er "specialister" i hvordan man lever sundt, men at få denne viden omsat til handling kan være svært. Derfor er det vigtig for mig på mit hold, at vi sammen får skabt en reflektiv holdånd, at medlemmerne får noget med hjem, som de kan arbejde videre med - og gerne med et smil på læben.

 

Hvilket godt råd oplever du hjælper mange?

Lad være med at tænke mere end 1 uge frem. Fokuser præcis der hvor du er lige nu, og tag små steps. Man skal ikke kunne alting, så hvis noget ikke lige lykkes, så handler det om hurtigt at komme tilbage igen. Der er mange farver mellem sort og hvid, så når noget ikke lykkes 100 procent, skal vi sammen øve os i at fokuser på det, der trods alt lykkes.

 

Hvilken motion anbefaler du til dine medlemmer?

Alt det som gør en glad. Men hvis fokus omkring motion udelukkende er et vægttab kan det godt blive lidt "op af bakken".  Så gå hellere en tur for at nyde dagen, og gør turen til dit frikvarter, der hvor du tænker gode tanker eller får en god snak med en ven/veninde. Ofte kommer lysten til at bevæge sig i takt med ens vægttab, fordi kroppen ikke bliver så fysisk træt og fordi humøret stiger.

Derfor forstår jeg heller ikke de kommuner, der arbejder med sundhedsfremme blandt medarbejderne og ofte kun tilbyder rabat i fitnesscenter eller svømmehaller. For det er ofte ikke her, disse medarbejdere har lettest ved at komme.

 

Hvad der dit bedste tip?

Gør ikke dit vægttab til en kamp mod dig selv.

Spørg om hjælp, du behøver ikke være "alene" supermand/kvinde.