Ry v. Mona Thygesen
 
Kontakt
Mona Thygesen
21493599
Mona@MonaThygesen.dk
Monathygesen.dk og www.gladeganersundevaner.dk
Ry
Silkeborg. Vestergade 83 B, baghuset, 8600 Silkeborg og Strungesvej 10, 8680 Ry
8680 Ry
Dage: Se nedenfor.
Vejning: Se nedenfor. Anden info:

Der er hold i Silkeborg tirsdage i ulige uger kl 17.15-18.45 og 19.00-20.30 (hold på max 12 pers)

Der er hold i Ry torsdage i ulige uger kl17.15-18.45 og 19.00-20.30 (hold på max 12 pers.)

Individuelle forløb: primært mandage og onsdage.

Tøv ikke med at sende mig en mail eller sms, hvis du vil høre mere, eller tilmeldes et hold.

mona@monathygesen.dk eller 21493599

 

Om Mona Thygesen

Jeg er din Sense konsulent i Ry og Silkeborg.

Jeg tilbyder:

 

Sundere livsstil og vægttab i forløb på 10 uger - på hold med max 12 personer

 

Sundere livsstil og vægttab i forløb ex.5 gange  i individuelle samtaler.

Sense - kost og psyke - byg bro mellem viden og følelser og stop yoyo vægt og up and downs. Forløb over 12 uger.  Hold på max 12 personer.

 

Coaching samtale, omhandlende dit behov for sparring og de første værktøjer til at gå igang, Samtalen er gratis, hvis du efterfølgende starter på et af mine forløb.

 

Forældre/familie  samtale: Sundere famile med Sense, hvordan!  Samtalen foregår hos mig eller hos jer. I samtalen kan deltage børn fra ca 13 år.

 

Familieworkshop - Familien i køkkenet: For en til tre familier sammen, som kender hinanden.

 

Sundhed og trivsel har mit hjerte og har haft det altid. Jeg er uddannet socialrådgiver, psykoterapeut, coach og special terapeutisk massør.

 

Jeg har været selvstændig siden 1999, og har virket hermed som personalekonsulent, socialkonsulent, underviser, og rådgiver, stresscoach og familieterapeut.

I 2001, efter mit sidste barns fødsel, har jeg arbejdet målrettet med min egen kost og livsstil En uddannelse hos Center for Ernæring og Terapi, København blev på egen krop en øjenåbner for hvad et stabilt blodsukker og korrekt sammen satte måltider kan gøre for henholdsvis krop og psyke. En kost som er helt i tråd med Sense kost, som ikke fandtes på det tidspunkt. I dag er Sense kost en endnu lettere måde til at formidle principperne i en sund nærende daglig kost.


I 2002 startede jeg med at undervise på kostvejlederuddannelsen Kostakademiet, i faget sundhedspsykologi.

 

Udover mit arbejde med Sense, tilbyder jeg fra min klinik,  eksistentiel coaching/samtale, og specialterapeutisk behandling på briks. Endvidere har jeg udviklingsgrupper og meditationgruppe.  Endvidere er jeg supervisor og underviser på uddannelser indenfor disse emner og udbyder mentorforløb i forskellige kommuner.


Hvad er i focus hos Sense ved Mona Thygesen
Ingen er ens - derfor er vores rejse mod større sundhed og bevidsthed også forskellig. Men principperne og ønsket om forandring er vi fælles om. Støtte og det at høre til i et fællesskab, kan noget ganske særligt.


Sund livsstil, skal smage godt - være sjovt - gøre godt

 

Vi spiser for at leve - men nydelsen ved at spise, er med til at livet er godt. Derfor er nydelse og madglæde en vigtig del af en sund livsstil.

 

Indsigt, handling og kærlig selvomsorg må gå hånd i hånd .  Kost og psyke påvirker hinanden positivt og negativt. Maden vi spiser, tankerne vi tænker, vanerne vi lever ud,  er afgørende for vores sundhedstilstand - både den gode og den dårlige.
At tage ledelse for denne livsstilsændring vil udover stabil vægt, føre en masse andre gevinster med sig. Det er aldrig for sent at blive tilfreds med sit eget liv, og det er aldrig for sent at tage ledelse for denne ændring.

 

Vel mødt hos Sense ved Mona Thygesen

Jeg glæder mig til, vi skal arbejde sammen på din rejse.