Roslev v. Maj-Britt Sejer Sebjerg
 
Kontakt
Maj-Britt Sejer Sebjerg
29432322
saetdinsundhed@gmail.com
https://www.facebook.com/saetdinsundhed/
Roslev
Kvistrupvej 2, Jebjerg
7870 Roslev
Dage: Se nedenfor.
Vejning: Se nedenfor. Anden info:

Jeg kører individuelle, familie og små holdforløb (max 4 personer)
Forløbene foregår på Kvistrupvej 2, Jebjerg 7870 Roslev.

Jeg kører også ud til privat hjem, når det drejer sig om små holdforløb og familie forløb. 


Individuelle forløb
Man får redskaber til hvordan man bedst muligt kan sammensætte sin kost på en måde, så man får en naturlig tilgang til mad. Desuden vil man få mentale redskaber til at blive bevidst om dine madvaner. Der vil være støtte og vejledning igennem hele forløbet. Der er også mulighed for at få råd og vejledning vedrørende motion og styrke.  For yderligere information om priser, forløb og tider kan jeg kontaktes pr. mail eller sms/telefon.
 

Holdforløb
Jeg køre små holdforløb på et max antal på 4 personer på hvert hold. På et holdforløb får man et sammenhold, hvor man får sparring af andre der står med samme udfordring mht. vægten, man får nye ideer, råd og opbakning. Holdet får værktøjer til at få en fornuftig tilgang til mad og værktøjer til at sammensætte alm mad så det går ind og giver vægttab og man vil blive guide til at få lavet en livstilsændring som passer til en selv. Ved hvert ”samtale” vil holdet få ideer til madlavning og der vil være forskellige emner der vil blive snakket om. For yderligere information om priser, forløb og tider kan jeg kontaktes pr. mail eller sms/telefon.
 

For yderligere informationer om individuelle, familie og holdforløb kan man få ved at henvende sig pr mail: saetdinsundhed@gmail.com eller på telefon nr: 29 43 23 22

Om Maj-Britt Sejer Sebjerg

 

Jeg er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab. Derudover har jeg en del kendskab til motion. Dyrker selv fitness og har gymnastikhold, hvor man går ind og styrker de forskellige muskelgrupper. Privat har jeg to børn på 21 og 24 år og arbejder til daglig som byggesagsbehandler ved kommunen.

 

Interessen for kost og motion har jeg haft i mange år og jeg har i hele mit liv kæmpet med vægten. Har prøvet adskillige kure, som har endt med flere kg end når man har startet kuren. Jeg fik øjnene op for Sense for 2 år siden, og fandt de værktøjer i Sense principperne som jeg har ledt efter og fået ændret mine dårlige vaner til at have en naturlig tilgang til mad. Jeg har tabt mig 23 kg siden jeg startede Sense og vil gerne vise og hjælpe folk til at få en naturlig tilgang til mad og vises folk vejen til en livsstilændring.