Skrydstrup / Vojens v. pt_lonecarl@hotmail.com
 
Kontakt
pt_lonecarl@hotmail.com
21286746
pt_lonecarl@hotmail.com
Lonecarl.dk
www.facebook.com/lonecarl.dk/
sense_haderslev
Skrydstrup / Vojens
Info. kommer snarest
6500 Skrydstrup / Vojens
Dage: Info. kommer snarest
Vejning: Info. kommer snarest
Om pt_lonecarl@hotmail.com

Jeg er uddannet sygeplejerske og har oveni en kandidat i idræt og sundhed. Jeg arbejder til dagligt med SENSE-kost til private, virksomheder, sportsfolk, familier mm. Herudover tilbyder jeg personlig træning, løbetræning/coaching, genoptræning og shockwave-behandling.

Privat er jeg mor og bonusmor til 4 skønne børn på 6, 8, 9, og 11 år og gift med Jens. Vi er en aktiv familie som dyrker, svømning, atletik, fodbold og løb. Både min mand og jeg er marathonløbere. Kosten er en vigtig del i vores hverdag ift. at kunne præstere både sportsligt, arbejdsmæssigt og privat. Vi har kun én krop – og den skal vi passe på. Sense-kost er et fantastisk værktøj til netop det.

 

Sense-livsstilen er for ALLE uanset forudsætninger og mål.

Sense er ikke en kur men en langtidsholdbar løsning som VIRKER. Jeg ønsker, at motivere og vejlede dig i en sund retning, hvor der er plads til at leve og hvor ”kurmentaliteten” én gang for alle bliver lagt på hylden.

 

Jeg tilbyder både individuel vejledning, familievejledning, virksomhedsforløb og holdforløb. Sammen når vi dine mål uanset om det er vægttab, vægtvedligeholdelse, vægtøgning eller generel sundhed.  Mit fokus er på DIG og DINE behov.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opnå dine mål – du fortjener det aller bedste.