Kgs. Lyngby v. Nete Dencher
 
Kontakt
Nete Dencher
24426474
www.delta-diaetklinik.dk
Kgs. Lyngby
Huset for Sundhed og Balance, Jægersborgvej 66A, 1 sal
2800 Kgs. Lyngby
Dage: Se nedenfor.
Vejning: Se nedenfor Anden info:

 

Hold: Tirsdag: kl. 10.00 - 12.00

·         Vi starter med individuel vejning  kl. 10.00 - 10.30

·         Derefter 45 min. inspiration for holdet samlet

 

Slutteligt er der 30 min. introdution til Sense for nye deltagere. De sidste 30 min. er dermed relevant for førstegangsdeltagere, men har man brug for en repetition, er man selvfølgelig velkommen.

Hvis man er genganger, og ikke ønsker repetition af introduktionen, kan man dermed slutte kl. 11.30

 

Nye medlemmer er velkommen efter aftale

 

Delta Diætklink tilbyder også individuelle Sense-forløb. Dag og tidspunkt aftales individuelt.

Kontakt: Tel. 2442 6474 eller skriv  til diaetist@delta-diaetklinik.dk

 

 
Om Nete Dencher
Om Delta Diætklinik


Jeg hedder Nete Dencher, er uddannet Klinisk Diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er indehaver af Delta Diætklinik.
Delta Diætklinik er en del af Huset for Sundhed og Balance, som er et klinikfællesskab for selvstændige behandlere beliggende på Jægersborgvej 66A 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
 
Der findes ingen smutveje, når det gælder sund levevis. Her vejledes du i at spise varieret, vi forsøger at bryde dårlige vaner og finde nye veje til et sundere liv.
”Det handler ikke om diæt – det handler om mennesker, der ved små kostændringer kan leve et sundere liv”, Aut. Klinisk Diætist Nete Dencher, 2016

 

Om Nete Dencher


Før min uddannelse til Aut. Klinisk Diætist, arbejdede jeg 10 år i LEO Pharma, først som Forskningslaborant og dernæst Koordinator. Jeg har boet 7 år i udlandet med min familie, 3 år i Finland og 4 år i England. Under opholdet i England påbegyndte jeg uddannelsen til Klinisk Diætist, da det altid har været min drøm, at hjælpe mennesker til et sundere liv igennem diæt.
Tidligere har jeg arbejdet med patienter med Phenylketonuri (PKU) på Center for PKU - Rigshospitalet. PKU-patienter lever på en meget stram diæt, som er særlig vigtig at overholde, da det ellers kan give dem irreversible hjerneskader. Jeg har derfor stor erfaring i arbejdet med special-diæter samt motiverende samtaler.
Derudover har jeg arbejdet på Rehabliteringscenter Tranehaven i Gentofte, hvor jeg har vejledt borgere i Forløbsprogrammer.


Samarbejdspartnere


Jeg samarbejder med Center for Vægttab i Langeskov på Fyn, som har udviklet Sense. Sense er et effektivt vægttabskoncept, der er let at følge for singler og familier i en travl hverdag.
Jeg har oplevet hvordan Sense har hjulpet mange til varigt vægttab – skal Sense også være din vej til et sundere liv?
Endelig er jeg ansat som ekstern konsulent hos LEO Pharma A/S, hvor jeg vejleder patienter med Psoriasis i forhold til hensigtmæssig kost, når man lider af en kronisk hudlidelse.
Privat er jeg gift med Dennis, og vi har børnene Hjalte på 14 år og Silje på 12 år samt gravhunden Alva.


Hvad tilbyder Delta Diætklinik?


Hos Delta Diætklinik tilbyder jeg individuel diætvejledning i:
• Vægttab
           o Sense
           o Små skridt
• Sportsernæring
• Diæt ved hudlidelser
• Hjertevenlig kost
• Kropsanalyse og vejning på Tanita MC780MA


Derudover tilbyder jeg Sense gruppevejledningsforløb på 3 mdr. Vi sammensætter dit forløb, så det passer til dig og din hverdag samt dine mål og ønsker. Jeg vil være en inspirende støtte gennem hele forløbet. Se mere på min hjemmeside: www.delta-diaetklinik.dk


Ring eller skriv til Delta Diætklinik for en vejledende konsultation  - og start din ændring til et sundere liv nu.