Vi søger konsulenter

Vil du være med til at gøre en forskel for Danmarks sundhed som Sense-konsulent?

 

Sense er Danmarks nye livsstilskoncept, hvor man som udgangspunkt spiser tre måltider om dagen og bruger hænder og spiseske som målestok for portionsstørrelser. Med Sense bliver man i stand til at spise fornuftigt, få normalitet i spisemønstre og opnå et stabilt blodsukker. Sense kan blandt andet føre til vægtreduktion og nedsat risiko for livsstilsygdomme.

 

Se udtalelse om Sense her: http://www.sensekost.dk/dk/slank-med-sense-53/ 

 

Vil du gerne være med til at præge Danmark i en sundere retning, så har du nu muligheden for at blive en del af Sense-teamet. Vi søger lige nu konsulenter i eller omkring følgende byer:

 

Rønne/”Bornholm”, København C, Farum, Nykøbing Sjælland, Maribo/Nakskov, Holbæk, Roskilde, Faxe, St. Heddinge, Bogense, Aalborg/Nr. Sundby, Hadsund, Farsø, Støvring, Ikast, Aarhus, Ebeltoft, Grenå, Odder, Hobro, Løgstør/Aars, Hjørring, Skagen.

 

Du er uddannet indenfor kost og ernæring f.eks. som diætist eller kostvejleder og har et ønske om at udbygge din nuværende virksohed eller at være selvstændig.

Du vil få mulighed for at benytte Sense-konceptet og vil indgå i et team af professionelle rådgivere med administration ved Center for Vægttab i Langeskov på Fyn. Værdierne er fællesskab, gennemsigtighed, kvalitet, innovation og bæredygtighed. Du vil blive del af et inspirerende netværk med rig mulighed for personlig, faglig og forretningsmæssig udvikling. Før opstart eller umiddelbart derefter vil du skulle gennemføre et to dages Sense-introkursus (pris ca. 4.000 kr). Der vil ligeledes ved opstart være en udgift på kr. 1.000,- til markedsføringsmateriale (bogpakke, banner, skilt mm.).

 

Skriv en motiveret ansøgning med flg. hovedpunkter:

·         Hvorfor du gerne vil være Sense-konsulent

·         Lidt om dig selv

·         Uddannelsesmæssig og faglig baggrund

·         Hvor du kunne tænke dig at have afdeling(er)

·         Hvornår du kunne tænke dig at starte

·         Om du allerede har lokaler/vægt mm.

·         Om du ønsker at være Sense-konsulent på deltid eller fuldtid

 

Relevante uddannelsesbeviser og et CV skal medsendes ansøgningen, der sendes pr. e-mail til sense@slankmedfornuft.dk

 

OBS - vi holder sommerpause i behandling af nye ansøgninger, og derfor bedes disse først indsendes efter den 6. august 2018.

 

 

 

Mere Sense...

Ovenstående var en kort introduktion til Sense

- men der er meget mere viden at hente.

 

Hvis du vil vide mere, så læs med her:

 

Bøger

Læs mere i bøgerne om Sense: Grundbogen ’Sense - slank med fornuft’ giver dig en grundig introduktion til Sense, før- og efterhistorier samt opskrifter og meget mere. I opskriftsbøgerne finder du inspiration til sund og velsmagende mad.

Video

I videoerne her på siden kan du ligeledes finde masser af nyttig viden og inspiration. Jeg giver dig en grundig gennemgang af, hvad Sense går ud på og kommer også omkring emner som motion, opstartsbivirkninger og vægtvedligeholdelse.

Konsulent-netværk

Ønsker du personlig hjælp og sparring på din vægttabsrejse? Så er et forløb hos en Sense-konsulent formentlig lige noget for dig. Sense har konsulenter fordelt over hele landet - find en konsulent nær dig lige her.
 

Sociale medier

Sense er på Facebook under navnet ’Sense - slank med fornuft’ og Sense - slank med fornuft - spørgsmål og svar og på Instagram under navnet @senseslankmedfornuft. I den lukkede Facebookgruppe Sense slank med fornuft - spørgsmål og svar finder du et fællesskab med flere end 100.000 mennesker, der ligesom dig interesserer sig for vægttab og vægtvedligeholdelse samt sund og mættende mad. Gruppen er kendetegnet ved en god tone, hvor medlemmerne inspirerer og støtter hinanden ved at dele opskrifter, vægttabshistorier og op- og nedture på rejsen med Sense. Gruppen styres af en række administratorer, heriblandt jeg selv, der svarer på spørgsmål om stort og småt og sørger for, at den gode tone opretholdes. Vi lukker nye medlemmer ind hver torsdag, og du er velkommen.
Nyhedsbrev
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud én gang om ugen. I nyhedsbrevet finder du inspiration og nyheder fra vores verden. Det kan være før- og efterhistorier, opskrifter, nyheder om foredrag og generelle kommentarer til sundhedsdebatten. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her.