shop 0

Chilitorsk med smørærter og bønner

Lækker fiskeret på kun 30 min.

Tilberedningstid: cirka 30 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge

CHILITORSK
400 g torsk
20 g olivenolie
½ tsk. chiliflager
Salt og peber

SMØRÆRTER OG BØNNER
300 g ærter
50 g grønne bønner
20 g smør

Sådan gør du
Vend torsken i olivenolie og læg den i et ovnfast fad. Drys med chiliflager, salt og peber. Steg i
ovnen ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter, til fisken er mør.
Kog ærter og bønner direkte fra frost i 3 minutter i letsaltet vand. Vend grøntsagerne i smør og
servér med det samme.
Pynt eventuelt med brøndkarse.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekasse
Håndfuld 1(+2): Ærter, bønner
Håndfuld 3: Torsk
Fedt: Olie, smør
Smagsgivere: Chili, salt, peber

TIP
1) Lækker fiskeret på kun 30 minutter.
2) Byt torsk med laks eller en anden fisk.
3) Spis lun flute eller nye kartofler til.

Energifordeling per person
450 kcal
Fedt 21 g
Protein 47 g
Kulhydrat 15 g
Kostfiber 8 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER