Chilitorsk med smørærter og bønner s. 158
Lækker fiskeret på kun 30 min.
1 person
- 200 g torsk fra frost eller en anden type fisk
- 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- Chiliflager
-
Salt og peber
- 150 g ærter fra frost
- 50 g bønner fra frost
- 1 spsk. smør
Sådan gør du
Læg fisk i et lille ildfast fad og vend i olivenolien. Drys med chiliflager, salt og peber. Steg i
ovnen ved 180 grader varmluft indtil fisken er varm i midten cirka 20-25 minutter.
Kog ærter og bønner direkte fra frost i 3 minutter i letsaltet vand. Vend grøntsagerne i smør og
server med det samme.
Sådan anretter du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld nr. 1 (+2): ærter og bønner
Håndfuld nr. 3: torsk
1-3 spsk. fedtkilde: olivenolie, smør
Valgfrit
Håndfuld nr. 4: ikke anvendt
Mælkeprodukt: ikke anvendt
Mælkedressing: ikke anvendt
Tip
Erstat torsk af en anden type fisk.
Kalorier
Energi: 485 kcal
Protein: 48 g, 41 %
Kulhydrat: 15 g, 13 %
Fedt: 24 g, 46 %
Kostfibre: 8,8 g
Bemærk at 1 spsk. smør er sat til 10 gram