shop 0

Chilitorsk med smørærter og bønner s. 158

Lækker fiskeret på kun 30 min.

1 person

  • 200 g torsk fra frost eller en anden type fisk
  • 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
  • Chiliflager
  • Salt og peber

  • 150 g ærter fra frost
  • 50 g bønner fra frost
  • 1 spsk. smør

 

Sådan gør du

Læg fisk i et lille ildfast fad og vend i olivenolien. Drys med chiliflager, salt og peber. Steg i 

ovnen ved 180 grader varmluft indtil fisken er varm i midten cirka 20-25 minutter.

 

Kog ærter og bønner direkte fra frost i 3 minutter i letsaltet vand. Vend grøntsagerne i smør og 

server med det samme.

 

Sådan anretter du efter Sense-tallerkenmodellen

 

Håndfuld nr. 1 (+2):   ærter og bønner

Håndfuld nr. 3:          torsk

1-3 spsk. fedtkilde:    olivenolie, smør 

 

Valgfrit

Håndfuld nr. 4:          ikke anvendt

Mælkeprodukt:          ikke anvendt

Mælkedressing:        ikke anvendt

 

Tip

Erstat torsk af en anden type fisk.

 

Kalorier

Energi:                      485 kcal

Protein:                       48 g, 41 %

Kulhydrat:                   15 g, 13 %

Fedt:                           24 g, 46 %

Kostfibre:                   8,8 g

Bemærk at 1 spsk. smør er sat til 10 gram

 

PRINT TILBAGE