Lækker fiskeret på kun 30 min.
Tilberedningstid: cirka 30 minutter
Mængde: 2 personer
Det skal du bruge
CHILITORSK
400 g torsk
20 g olivenolie
½ tsk. chiliflager
Salt og peber
SMØRÆRTER OG BØNNER
300 g ærter
50 g grønne bønner
20 g smør
Sådan gør du
Vend torsken i olivenolie og læg den i et ovnfast fad. Drys med chiliflager, salt og peber. Steg i
ovnen ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter, til fisken er mør.
Kog ærter og bønner direkte fra frost i 3 minutter i letsaltet vand. Vend grøntsagerne i smør og
servér med det samme.
Pynt eventuelt med brøndkarse.
Sådan fordeler du efter Sense-spisekasse
Håndfuld 1(+2): Ærter, bønner
Håndfuld 3: Torsk
Fedt: Olie, smør
Smagsgivere: Chili, salt, peber
TIP
1) Lækker fiskeret på kun 30 minutter.
2) Byt torsk med laks eller en anden fisk.
3) Spis lun flute eller nye kartofler til.
Energifordeling per person
450 kcal
Fedt 21 g
Protein 47 g
Kulhydrat 15 g
Kostfiber 8 g