shop 0

Stegt kyllingebryst med pasta, grønkål og avokado

Tilberedningstid: 25 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
300 g kyllingebryst
2 tsk. olivenolie
Salt og peber
80 g fuldkornspasta, rå
8 grønne asparges
1 mellemstor avokado
2 tsk. pesto
40 g hindbær
80 g grønkål, købt 'klar til brug' på pose
60 g fraiche 6 %

Sådan gør du
Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Kog pastaerne efter anvisning på pakken. Damp aspargesene i et par minutter.
Halvér avokadoen, fjern sten og skal og kom en teskefuld pesto i hver fordybning.
Halvér hindbærene og bland dem med grønkål.
Anret alle elementerne på en tallerken og kom et par spiseskefulde fraiche på hver portion grønkål/hindbær salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen
Håndfuld 1 (+2): Grønkål, asparges
Hånfuld 3: Kyllingebryst
Hånfuld 4: Fuldkornspasta, hindbær
3 spsk. fedt: Olivenolie, pesto, avokado
Mælkedressing: Fraiche
Smagsgivere: Salt, peber

Energifordeling per person
600 kcal
Fedt 26 g 
Protein 46 g 
Kulhydrat 37 g 
Kostfibre 12 g 
 

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER