En lækker og nem pizza med bund af tortillawrap
Tilberedningstid, inkl. ovntid: 25 minutter
Mængde: 2 personer
Det skal du bruge
Kødsovs
280 g oksekød
50 g hakket løg
2 fed knust hvidløg
8 tsk. tacokrydderi
1 ds hakkede tomater
Andet
2 fuldkornstortilla wrap
1 rød peberfrugt i tern
120 g fed ost
60 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. persille
Salt og peber
Sådan gør du
Svits oksekød, løg og hvidløg på en varm pande. Krydr med tacokrydderi, og tilsæt hakkede tomater. Giv kødsovsen et opkog.
Smør kødsovsen jævnt ud på tortillapandekagen. Fordel peberfrugt og revet ost på toppen og bag pizzaen ved 200 grader i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og gylden.
Rør fraichen sammen med persille, smag til med salt og peber og fordel dressingen på den lune pizza.
Det bør der ligge på din tallerken
En pizza med dressing.
Fordeling i Sense-spisekassen
Håndfuld 1+(2): Løg, hakkede tomater, rød peberfrugt
Håndfuld 3: Hakket oksekød
Håndfuld 4: Fuldkornstortilla
Fedt: Fed ost
Mælkedressing: Fraiche
Energifordeling per person
505 kcal
Protein 44 g
Kulhydrat 41 g
Fedt 17 g
Kostfibre 5 g