shop 0

Tortillaburger

Tilberedningtid: 30 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
300 g hakket oksekød, 4-7 %
1 rødløg
Salt og peber
10 g olie
2 skiver ost, min. 18 %
100 g spidskål
100 g tomat
100 g agurk
2 fuldkorns tortillawraps

DRESSING
60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
1 fed hvidløg
Salt og peber

Sådan gør du
Rør oksekød sammen med fint hakket rødløg, salt og peber, og form to bøffer. Steg bøfferne i olie, 4-5 minutter på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og sæt dem til side.
Snit spidskål fint, og skær tomat og agurk i tynde skiver.
Del tortillawraps i halve og steg dem på begge sider i lidt olie.
Rør en dressing af fraiche, mayonnaise og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
Saml snittede grøntsager, bøf og dressing med tortillawraps. Knæk eventuelt den ene halvdel i mindre stykker til chips, som spises med lidt af dressingen.
Pynt eventuelt med løgspirer.

Det bør der ligge på din tallerken
En tortilla med grøntsager, bøf og dressing.

TIP
1) Brug kyllingrfars, og krydr med ekstra chili.
2) Brug to burgerboller á cirka 50 gram, i stedet for tortillawraps.

Energifordeling per person
550 kcal
Protein 45 g
Kulhydrat 26 g
Fedt 28 g
Kostfiber 6 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER