shop 0

Gratineret squash med grøntsagsfyld

Tilberedningstid: 45 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
2 squash
2 gulerødder
1 rødløg
5 g olie
½ dåse flåede tomater
1 bouillonterning
½ dåse kikærter
Salt og peber
90 g revet cheddat, min. 18 %

TILBEHØR
2 fuldkorns tortillawraps
5 g olie
30 g fraiche, maks. 9 %

Sådan gør du
Halvér squash på langs og skrab squash kødet ud. Sæt de udhulede squash til side. Hak squashkødet fint. Skær gulerødderne i tern. Snit rødløget fint. Opvarm olien i en gryde og svits rødløg i et par minutter. Tilsæt derefter squash, gulerod, flåede tomater og bouillonterning. Lad retten simre i 15 minutter. Dræn kikærterne fri for væde og tilsæt dem. Retten skal have en god konsistens - ikke for flydende. Smag til med salt og peber.
Fordel grøntsagsfyldet i de halve squash og drys cheddar henover. Bag de fyldte squash i en varm ovn ved 200 grader i cirka 25 minutter, til osten er smeltet.
Steg tortillawraps gyldne i olie. Knæk dem eventuelt i mindre stykker.
Servér gratineret squash med tortillachips og fraiche. Pynt eventuelt med ærteskud.

Det bør der ligge på din tallerken
En squash med fyld og en tortilla i chips.

TIP
Brug de grøntsager, du har.

Energifordeling per person
565 kcal
Protein 26 g
Kulhydrat 45 g
Fedt 27 g
Kostfiber 14 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER