shop 0

Frikadeller med melonsalat

Tilberedningstid: 45 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
FRIKADELLER
300 g hakket kalv og flæsk
½ løg
½ æg
1 spsk. havregryn
Salt og peber
5 g olie

TILBEHØR
200 g kartofler

MELONSALAT
150 g vandmelon
½ rødløg
50 g babyspinat
60 g feta, min. 18 %

DRESSING
5 g olie
½ tsk. æblecidereddike
Salt og peber

Sådan gør du
Rør hakket kød med revet løg, æg, havregryn, salt og peber til en jævn fars, og form frikadellerne. Opvarm olien på en pande og steg frikadellerne på begge sider ved middelvarme, cirka 20 minutter i alt, til de er gennemstegte. 
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre.
Skær vandmelonen i mundrette stykker, rødløg i skiver og skyl babyspinaten. Bland det hele sammen og smuldr feta henover. Bland en dressing af olie, æblecidereddike, salt og peber og hæld den over salaten.
Servér frikadeller med kartofler og melonsalat.

Det bør der ligge på din tallerken
Frikadeller med melonsalat og kartofler. 

TIP
1) Brug kyllingefars, i stedet for hakket kalv og flæsk.
2) byt kartoflerne med perlespelt eller ris.

Energifordeling per person
485 kcal
Protein 43 g
Kulhydrat 29 g
Fedt 21 g
Kostfiber 4 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER