shop 0

Grillet lam med salat

Tilberedningstid: 30 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
GRILLET LAM
200 g kartofler
5 g olie
1 tsk. paprika
Salt og peber
300 g lammefilet
5 g olie
1 tsk. rosmarin
Salt og peber

SALAT
100 g spidskål
200 g vandmelon
100 g grønne asparges
1 rødløg
120 g feta, min. 18 %

DRESSING
60 g fraiche, maks. 9 %

Sådan gør du
Skrub kartoflerne (lad skrællen sidde på) og vend dem med olie, paprika, salt og peber. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og sæt dem på en varm grill. Vend dem et par gange undervejs. Alt efter størrelse skal de have cirka 30 minutter i alt.
Pensl lammefilet med olie på begge sider, krydr med rosmarin, salt og peber. Grill lammefileterne i 3-4 minutter på hver side. Pak dem i alufolie, og lad dem hvile i 5-10 minutter, før de skæres ud.
Snit spidskål fint, skær vandmelon i mundrette stykker, knæk den træede ende af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Snit rødløget, og bland det med spidskål, vandmelon og asparges.  Smuldr feta henover.
Servér grillet lammefilet med kartofler, salat og fraiche.

Det bør der ligger på din tallerken
Lam med melonsalat og kartofler. 

TIP
1) Et glas vin tæller som nydelse i Sense. Det kan der lejlighedsvis blive plads til - også i en vægttabsperiode. Du kan eventuelt kompensere i en Håndfuld 4 i løbet af dagen. 
2) Retten kan tilberedes på grillpande eller i ovn, men så vil stegetiderne variere lidt. 

Energifordeling per person
605 kcal
Protein 51 g
Kulhydrat 32 g
Fedt 29 g
kostfiber 5 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER