shop 0

Kylling i parma med grøn kartoffelsalat

Tilberedningstid: 40 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
KYLLING I PARMA
2 skiver parmaskinke
340 g kyllingebryst
40 g revet cheddat, min. 18 %

BAGTE CHERRYTOMATER
150 g cherrytomater
5 g olie
5 g sorte sesamfrø

GRØN KARTOFFELSALAT
200 g nye kartofler
15 g olie
1 spsk. balsamicoeddike, lys
Salt og peber
50 g forårsløg
50 g radiser
100 g ærter, frost

Sådan gør du
Vikl parmaskinke omkring kyllingebrystet, og drys cheddar på. Bag dem i en varm ovn ved 200 grader i 20-30 minutter, til kyllingen er mør.
Skyl cherrytomaterne, vend dem sammen med olie, og drys med sesamfrø. Bag tomaterne i et lille fad ved siden af kyllingebrystet.
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Si vandet fra, og afkøl let. Kartoflerne må gerne være lune. Skær dem i passende stykker. Pisk olie sammen med balsamico eddike, salt og peber til en tyktflydende dressing. Vend den sammen med kartoflerne. Skær forårsløg og radiser i skiver, optø ærterne. Anret kartoffelsalaten med forårsløg, radiser og ærter. Servér den sammen med kylling og bagte cherrytomater.

Det bør der ligger på din tallerken
Et kyllingebryst med grøntkartoffelsalat og bagte cherrytomater.

TIP
1) Kom krydderurter i kartoffelsalaten, for eksempel persille, purløg og dild.
2) Kartoffelsalaten kan tilberedes i god tid, og opbevares på køl.

Energifordeling per person
565 kcal
Protein 55 g
Kulhydrat 25 g
Fedt 25 g
Kostfiber 7 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER