Tilberedningstid: 15 minutter
Mængde: 2 personer
Det skal du bruge
GRØN KARTOFFELSALAT
250 g kartofler, kogte
½ rødløg
150 g ærter
100 g agurk
100 g radiser
DRESSING
40 g olie
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. vand
10 g sennep
2 spsk. purløg
1 spsk. persille
ANDET
200 g grillpølser
Sådan gør du
Skær kartofler i skiver, halvér dem og skær rødløg i tern.
Optø ærterne og skær også agurk og radiser i mindre stykker.
Rør olie sammen med eddike, vand og sennep til en dressing.
Hak purløg og persille og vend det i dressingen.
Vend kartofler og grøntsager sammen med dressingen.
Grill pølserne og servér dem sammen med kartoffelsalaten.
Det bør der ligge på din tallerken
Grillpølser med grøn kartoffelsalat.
TIP
Kartoffelsalaten kan tilberedes i god tid og sættes på køl, til den skal spises.
Energifordeling per person
625 kcal
Protein 21 g
Kulhydrat 32 g
Fedt 45 g
Kostfiber 8 g