shop 0

Karryfad med kyllingelår

Tilberedningstid: 40 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
KARRYFAD
300 g hvidkål
1 porre 
1 æble
1 bouillonterning
2 dl vand
1 spsk. majsstivelse
0,4 dl fløde
3 tsk. karry
Salt og peber
300 g kyllingelår

ANDET
100 g ris, fuldkorn

Sådan gør du
Snit hvidkål og porre fint, skær æblet i både.
Opløs en bouillonterning i 2 deciliter kogende vand.
Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand. Tilsæt fløde, karry, salt, peber og bouillonen.
Kom snittet kål, porre og æble i et ovnfast fad. Hæld bouillonblandingen over og læg kyllingelårene øverst. Bag retten i en varm ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter, til kyllingelårene er gennembagte.
Kog risen efter anvisning på pakken.
Servér retten med kogte ris.

Det bør der ligge på din tallerken
Grønt med karry, ris og kylling.

TIP
Brug kyllingebryst eller kødboller i stedet for kyllingelår.

Energifordeling per person
530 kcal
Protein 35 g
Kulhydrat 50 g
Fedt 19 g 
Kostfiber 8 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER