Tilberedningstid: 25 minutter
Mængde: 2 personer
Det skal du bruge
SPINATÆGGEKAGE
40 g bacon i skiver
5 g smør
100 g spinat, frost
5 æg
0,5 dl letmælk
15 g hvedemel
½ tsk. salt
ANDET
200 g tomat
25 g løg
10 g olie
1 tsk. øblecidereddike
1 bundt purløg
2 skiver rugbrød
Sådan gør du
Steg bacon sprød på begge sider. Læg den på køkkenrulle.
Tilsæt lidt ekstra smør i panden og optø spinaten i den.
Rør æggene sammen med mælk, mel og salt. Hæld æggemassen over spinaten.
Løft lidt op i den undervejs, så æggekagen kan sætte sig. Læg baconskiverne på, når æggekagen er ved at være færdig.
Skær tomat og løg i tern og vend dem sammen med olie og eddike.
Klip purløgene og drys dem over æggekage og salat.
Servér æggekagen med salat og brød.
Det bør der ligger på din tallerken
En halv æggekage med bacon og en skive rugbrød.
TIP
Byt spinat ud med champignon eller ærter.
Energifordeling per person
465 kcal
Protein 25 g
Kulhydrat 32 g
Fedt 25 g
Kostfiber 7 g