shop 0

Bifteki med salat og squashtzatziki

Tilberedningstid: 40 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
BIFTEKI
30 g franskbrød
320 g hakket oksekød
1 tsk. tørret oregano
½ løg, hakket
½ tsk. salt
1 knsp. peber
20 g fetaost, min. 18 %

SALAT
1 dl salat
40 g sorte oliven
½ rødløg
10 g olie

SQUASHTZATZIKI
150 g squash
100 g græsk inspireret yoghurt, maks. 3,5 %
1 tsk. tørret dild
1 fed hvidløg

PAPRIKAKARTOFLER
10 g olie
200 g kartofler, kogt
1 tsk. paprika

Sådan gør du
Udblød franskbrødet i vand i 5 minutter. Rør det udblødte franskbrød sammen med oksekød, oregano, løg, persille, salt og peber. Form 4 lige store fladtrykte bøffer. Læg fetaost på to af dem og tryk de andre to ned over, som sandwich. Tryk kanterne godt sammen, så de ikke lækker under stegning. Steg eller grill bøfferne cirka 7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Pluk salaten i mindre stykker og anret den sammen med oliven, rødløg og olie.
Riv squashen groft og vend den sammen med yoghurt, dild og knust hvidløg. Smag eventuelt til med salt og peber.
Varm olien op på en pande og steg kartoflerne gyldne. Krydr med paprika.
Servér bifteki sammen med salat, squashtzatziki og paprikakartofler.

Det bør der ligge på din tallerken
En bifteki med salat og squashtzatziki. 

TIP
Brug agurk eller blomkål i stedet for squash i tzatzikien. 

Energifordeling per person
585 kcal
Protein 43 g
Kulhydrat 33 g
Fedt 30 g 
Kostfiber 6 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER