shop 0

Ramsløgspesto med ekstra smag

Tilbedredningstid: Cirka 15 minutter

Mængde: 80 portioner á 15 gram

Pestoen kan holde sig på køl i 1-2 uger, når du opbevarer den i rene glas med tætsluttende låg og kommer en smule olie oven på pestoen. Brug en ren ske, hver gang du tager af pestoen - det forlænger holdbarheden. Du kan også fryse den ned i mindre portioner. 

Det skal du bruge

2-3 håndfulde friskplukkede og skyllede ramsløgsblade skåret i mindre stykker
300 g mandler
6-8 hele fed hvidløg skåret i mindre stykker
200 g parmesanost skåret i små stykker
5-6 dl olivenolie 
2 spsk. flagesalt
Citronsaft fra 1 citron

Sådan gør du
Blend det hele i en kraftig blender og justér konsistensen undervejs med olivenolie. 

Fordeling i sense-spisekassen  
Pesto tæller som fedt. 

TIP
Du kan erstatte mandler med cashewnødder, pinjekerner eller hasselnødder.

Energifordeling per 100 gram
595 kcal
Fedt 59 g
Protein 11 g
Kulhydrat 7 g
Kostfibre 3 g

PRINT TILBAGE