Hvidløg og squashstrimler på pande serveret med kød eller fisk, s. 93
1 person
- 1 squash
- 2 fede hvidløg
- 1 tsk. smør til stegning
- 1 tsk. olivenolie til stegning
- 100 g laks (eller andet kød)
- Salt og peber
- Timian
Sådan gør du
Riv squashen i tynde strimler f.eks. med en kartoffelskræller. Hak de to fede hvidløg i små stykker. Kødet steges i smør og olivenolie. Når kødet er færdigstegt tages det af, hvorefter squash og hvidløg steges et par minutter på panden og krydres med salt og peber. Anret ved at lægge squash og hvidløg på en tallerken, placer kødet ovenpå og afslut med frisk timian.
Sådan anretter du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld nr. 1 (+2): squash og hvidløg
Håndfuld nr. 3: laks (eller andet kød)
1-3 spsk. fedtkilde: olivenolie, smør til stegning
Smagsgiver: salt, peber, timian
Valgfrit:
Mælkedressing: eventuelt 2 spiseskefulde Fraich 5 %
Kalorier pr. portion
Energi: 331 kcal
Protein: 25 g, 31 %
Kulhydrat: 8 g, 10 %
Fedt: 21 g, 59 %
Kostfibre: 4 g