shop 0

Kylling med rødløg-, mango- og rådkålssalat, s. 99

4 personer

  • 500 g kyllingefilet 
  • 1 spsk. smør og olie til stegning 
  • Salt og peber 
  • 1/2 rødløg 
  • 1/2 rødkål/spidskål
  • 1/2 mango
  • 50 g fed feta 
  • 50 g græskarkerner 
  • 1 spsk. olivenolie (til dressing)
  • 1 spsk. balsamicoeddike (til dressing)

Sådan gør du

Varm panden op, kom smør og olie på og steg kyllingen. Kom salt og peber på under stegning.

Snit rødløg og rødkål i tynde strimler, skær mango og feta i mindre stykker. Kom rødløg, rødkål, mango, feta og græskarkerner i en skål. Bland olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber og hæld det over salaten som dressing. Server salat og kylling sammen. 

 

Sådan beregner du efter Sense-tallerkenmodellen

Håndfuld nr. 1 (+2):  rødløg, rødkål

Håndfuld nr. 3:          kylling

Håndfyld nr. 4:          mango

1-3 spsk. fedtkilde:   smør, olivenolie, fed feta, græskarkerner

Smagsgiver:             balsamico

 

Valgfrit:

Mælkeprodukt:         ikke anvendt  

Mælkedressing:       ikke anvendt 

 

Kalorier per portion 

Energi:                     372 kcal

Protein                     39 g, 41 %

Kulhydrat                 14 g, 15 %

Fedt                         18 g, 43 %

Kostfibre                  4,1 g

PRINT TILBAGE