shop 0

Rødbedehummus

Nyd både farve og smag, når du spiser denne sunde og velsmagende rødbedehummus. Brug den som dip eller spis den sammen med kylling, perlespelt og salat - opskriften herpå finder du under frokostretterne.

Tilberedningstid: 15 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
300 g kogt skrællet rødbede
240 g kidneybønner fra dåse
2 fed hvidløg
2 spsk. tahin (sesampasta)
150 g skyr
2 spsk. olie
1 tsk. spidskommen
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Evt. chiliflager

Sådan gør du
Skær rødbeden i tern. Kom ternene i en foodprocessor sammen med kidneybønner, hakket
hvidløg og tahin. Kør, til massen er en grov hummus. Tilsæt skyr, olie, spidskommen,
citronsaft, salt og peber. Kør igen og sæt humussen på køl.

Det bør der ligge på din tallerken
To håndfulde hummus.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1+(2): Rødbede
Håndfuld 3: Kidneybønner
Fedt: Tahin, olie
Mælkeprodukt: Skyr
Smagsgivere: Hvidløg, spidskommen, citronsaft, salt, peber

TIP
Server grøntsagsstænger til hummussen.

Energifordeling per person
497 kcal
Kulhydrat 39 g
Kostfibre 14 g

PRINT TILBAGE