shop 0

Rødbedehummus og kylling

En mættende og velsmagende ret, der ser ekstra flot ud, når den bliver serveret i et glas.

Tilberedningstid: 10 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
300 g rødbedehummus
1 håndfuld rucolasalat
2 dl kogt perlespelt
1 stegt kyllingebryst
100 g agurk
1 håndfuld babysalat
4 spsk. cremefraiche 18 %
Peber

Sådan gør du
Fordel hummus i bunden af to glas eller egnede beholdere. Derpå de øvrige ingredienser i
denne rækkefølge: rucolasalat, perlespelt, kyllingebryst i mundrette stykker, agurk i tern,
salatblade og cremefraiche. Krydr med peber.

Det bør der ligge på din tallerken
En stor håndfuld rødbedehummus med en til to håndfulde grønt, en deciliter perlespelt,
et halvt kyllingebryst og to spiseskefulde cremefraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1+(2): Rucolasalat, agurk, babysalat
Håndfuld 3: Kyllingebryst
Håndfuld 4: Perlespelt
Fedt: Rødbedehummus, cremefraiche
Smagsgivere: Peber

Energifordeling per person
455 kcal
Kulhydrat 30 g
Kostfibre 6 g

PRINT TILBAGE