MENU
  • Sense
    • Hvad er Sense?
      • Suzy Wengel
        • Vanetræet®
          • Sense og Diabetesforeningen
            • Foredrag
              • Det siger eksperterne
                • Downloads
                  • FAQ
                    • Facebook retningslinjer
                      • Persondata mm.
                      • Bøger
                        • Indkøbslister til bøger
                        • Opskrifter
                          • Morgenmad
                            • Frokost
                              • Aftensmad
                                • Desserter
                                  • Mellemmåltider
                                    • Sukkerfri drinks
                                    • Videoer
                                      • Guidevideoer
                                        • Opskriftsvideoer
                                          • Motionsvideoer
                                            • Vægttabsvideoer
                                            • før og efter
                                              • Konsulenter
                                                • Sense Task Force
                                                  • Konsulent oversigt
                                                    • Vi søger konsulenter
                                                      • Logind
                                                      • Kontakt
                                                        • Kontakt os
                                                          • Pressebilleder
                                                          Tilbage til oversigt
                                                          Rabarberkompot
                                                          Rabarberkompot
                                                          Brug denne lækre rabarberkompot som tilbehør til varm mad, som topping på din yoghurt eller spis den, som den er, som en lille dessert.

                                                          Tilberedningstid: 15 minutter

                                                          Mængde: 6 portioner

                                                           

                                                          Det skal du bruge

                                                           

                                                          1 vaniljestang

                                                          600 g rabarber (frost)

                                                          1 dl vand

                                                          Flydende sødemiddel, ca. 2 tsk.

                                                           

                                                          Sådan gør du

                                                           

                                                          Flæk vaniljestangen og skrab kernerne ud. Kom både kerner og stang i en gryde sammen med rabarber og vand. Kog kompotten under låg, til rabarberne er møre, cirka ti minutter.

                                                          Smag til med sødemiddel.

                                                           

                                                          Det bør der ligge på din tallerken

                                                          En lille håndfuld rabarberkompot som tilbehør til en varm ret, eller på yoghurt som en lille dessert.

                                                           

                                                          Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen

                                                          Håndfuld 1+(2):                  Rabarber

                                                          Smagsgivere:                     Vanilje, sødemiddel

                                                           

                                                          Tip: Opbevar kompotten i et glas med låg i køleskabet

                                                          Tip: Man kan tilsætte lidt nonoxal for at neutralisere rabarbernes oxalsyre

                                                           

                                                          Udvalgte Sense opskrifter
                                                           

                                                          Nyhedsbrev

                                                          Tilmeld dig nyhedsbrevet

                                                          kontakt

                                                          Center for Vægttab
                                                          Frydenlundsvej 4
                                                          5550 Langeskov
                                                          40993682
                                                          sense@slankmedfornuft.dk

                                                          Følg sense

                                                          • Nyeste Opskrifter

                                                            • Solskinsdessert med mango og skyr s. 24

                                                            • Squashhjul med smilende æg s. 36

                                                            • Spejlæg med bacon og granatæble s. 24

                                                            • Tun- og æggesalat med kapers s. 63

                                                              Den gode frokost
                                                          • Galleri

                                                            Instagram
                                                          • Kontakt os

                                                            Center for Vægttab
                                                            Frydenlundsvej 4
                                                            5550 Langeskov
                                                            40993682
                                                            sense@slankmedfornuft.dk
                                                          © 2019 sensekost.dk. All Rights Reserved. Powered by 101-ODENSE