MENU
  • Sense
    • Hvad er Sense?
      • Suzy Wengel
        • Vanetræet®
          • Sense og Diabetesforeningen
            • Foredrag
              • Det siger eksperterne
                • Downloads
                  • FAQ
                    • Facebook retningslinjer
                      • Persondata mm.
                      • Bøger
                        • Indkøbslister til bøger
                        • Opskrifter
                          • Morgenmad
                            • Frokost
                              • Aftensmad
                                • Desserter
                                  • Mellemmåltider
                                    • Sukkerfri drinks
                                    • Videoer
                                      • Guidevideoer
                                        • Opskriftsvideoer
                                          • Motionsvideoer
                                            • Vægttabsvideoer
                                            • før og efter
                                              • Konsulenter
                                                • Sense Task Force
                                                  • Konsulent oversigt
                                                    • Vi søger konsulenter
                                                      • Logind
                                                      • Kontakt
                                                        • Kontakt os
                                                          • Pressebilleder
                                                          Tilbage til oversigt
                                                          Mysliklatter
                                                          Mysliklatter
                                                          En morgenmad, der sikrer lang mæthed!

                                                          Tilberedningstid: 25 minutter

                                                          Mængde: 2 personer

                                                           

                                                          Det skal du bruge

                                                          80 g mysli

                                                          2 æg

                                                          1 tsk. flydende sødemiddel

                                                          1 knivspids salt

                                                          ½ tsk. kardemomme

                                                          20 g smør

                                                          150 g gulerod

                                                          200 g hytteost 4 %

                                                          15 g hasselnødder

                                                           

                                                          Sådan gør du

                                                          Hæld mysli, æg, sødemiddel, salt og kardemomme i en skål og pisk det let sammen til en jævn masse. Lad den hvile i fem minutter.

                                                          Smelt smørret på en varm pande og steg mysliklatterne gyldne og sprøde på begge sider.

                                                          Riv guleroden og server den sammen med hytteost til mysliklatterne.

                                                           

                                                          Det bør der ligge på din tallerken

                                                          En til to håndfulde mysliklatter, en håndfuld revet gulerod og en deciliter (halv håndfuld) hytteost. Et drys af hasselnødder.

                                                           

                                                          Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen

                                                          Håndfuld 1+(2):                  Gulerod

                                                          Håndfuld 3:                         Æg, hytteost

                                                          Håndfuld 4:                         Mysli

                                                          Fedt:                                   Smør, hasselnødder

                                                          Smagsgivere:                     Sødemiddel, salt, kardemomme

                                                           

                                                          Tip Kom lidt hakkede nødder på mysliklatterne

                                                           

                                                          Kig efter nøglehulsmærket og fuldkornsmærket, når du køber Mysli. Mysli bør maksimalt indeholde 13 gram sukkerarter per 100 gram.

                                                           

                                                          Udvalgte Sense opskrifter
                                                           

                                                          Nyhedsbrev

                                                          Tilmeld dig nyhedsbrevet

                                                          kontakt

                                                          Center for Vægttab
                                                          Frydenlundsvej 4
                                                          5550 Langeskov
                                                          40993682
                                                          sense@slankmedfornuft.dk

                                                          Følg sense

                                                          • Nyeste Opskrifter

                                                            • Solskinsdessert med mango og skyr s. 24

                                                            • Squashhjul med smilende æg s. 36

                                                            • Spejlæg med bacon og granatæble s. 24

                                                            • Tun- og æggesalat med kapers s. 63

                                                              Den gode frokost
                                                          • Galleri

                                                            Instagram
                                                          • Kontakt os

                                                            Center for Vægttab
                                                            Frydenlundsvej 4
                                                            5550 Langeskov
                                                            40993682
                                                            sense@slankmedfornuft.dk
                                                          © 2019 sensekost.dk. All Rights Reserved. Powered by 101-ODENSE