shop 0

Tortillatærte med kylling

Nem tærte i en travl hverdag

Tilberedningstid: 45 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
2 tortillawraps, fuldkorn
100 g porre i tynde skiver
150 g grønne bønner, optøet
250 g kyllingestrimler
1 æg
2 bægre æggehvide
100 g revet ost 45 +
2 spsk. rød pesto
Salt og peber
50 g blandet grøn salat
100 g cherrytomater

Sådan gør du
Læg wrapsene i hver sin tærteform, som er passende i størrelsen. Du kan også lave en stor.
Fordel porre, bønner og kyllingekød i tærterne.
Pisk æg, æggehvider, ost og pesto let sammen og fordel blandingen over de to tærter. Krydr med lidt salt og peber.
Bag tærterne i en varm ovn i cirka 35 minutter ved 200 grader, til de er gyldne og gennembagte.
Server tærterne med salat og cherrytomater.

Det bør der ligge på din tallerken
En kyllingetærte, en håndfuld salat og cherrytomater.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1 (+2): Porre, grønne bønner, salat, cherrytomater
Håndfuld 3: Kylling, æg, æggehvider
Håndfuld 4: Tortillawrap
Fedt: Ost, pesto
Smagsgivere: Salt og peber

TIP
Brug champignon eller grøntsagsrester i stedet for grønne bønner.

Energifordeling per person
675 kcal
Protein 67 g
Kulhydrat 31 g
Fedt 31 g
Kostfibre 7 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER