shop 0

Tortillapizza

Nem og velsmagende pizza med tortillabund og kylling - perfekt til den hurtige aftensmad.

Tilberedningstid: 20 minutter
Mængde: 1 kvinde og 1 mand

Det skal du bruge
2 rugtortillas eller fuldkornstortilla
140 g tomatsovs eller pizzatopping
4 spsk. oregano
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 rødløg
150 g kyllingestrimler
125 g hvid mozzarella 19 %
2 tomater
2 spsk. rød pesto

Sådan gør du
Brug rugtortillaerne som pizzabunde og fordel tomatsovsen på dem.
Drys en spiseskefuld oregano samt salt og peber på hver bund.
Snit løget i fine skiver og læg dem på bundene sammen med kyllingestrimlerne.
Skær mozzarella og tomater i skiver og fordel dem på toppen sammen med rød pesto.
Bag pizzaerne i en varm ovn i cirka et kvarter, til osten er smeltet, og bunden er sprød.
Drys en spiseskefuld oregano på hver af de færdige pizzaer.

Det bør der ligge på din tallerken
En hel pizza, som indeholder en håndfuld brød, to håndfulde grønt, en halv håndfuld
kyllingekød og en halv håndfuld mozzarella samt en spiseskefuld pesto.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Kvinde
Håndfuld 1 (+2): Tomatsovs, rødløg, tomat
Håndfuld 3: 60 g kyllingestrimler
Håndfuld 4: 1 rugtortilla
Fedt: 50 g mozzarella, 15 g pesto
Smagsgivere: Oregano, salt, peber

Energifordeling for en kvinde
605 kcal
Protein 39 g
Kulhydrat 49 g
Fedt 26 g
Kostfibre 13 g

Mand
Håndfuld 1 (+2): Tomatsovs, rødløg, tomat
Håndfuld 3: 90 g kyllingestrimler
Håndfuld 4: 1 rugtortilla
Fedt: 75 g mozzarella, 20 g pesto
Smagsgivere: Oregano, salt, peber

TIP
1) Brug mager skæreost i stedet for mozzarella.
2) Brug kød- og grøntsagsrester til denne pizza.

Energifordeling for en mand
710 kcal
Protein 52 g
Kulhydrat 49 g
Fedt 31 g
Kostfibre 13 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER