shop 0

Wrap med kyllingesalat

Sund og mættende wrap med kylling og grøntsager - god både til frokost og aftensmad.

Tilberedningstid: 10 minutter
Mængde: 2 personer

Det skal du bruge
2 tortillawraps, fuldkorn
300 g stegt kyllingekød
2 forårsløg, snittet
2 dl skyr
2 spsk. rød pesto
Salt og peber
200 g spidskål
1 avokado
Basilikum

Sådan gør du
Varm wrapsene på en tør pande eller brødrister.
Skær kyllingekødet i terninger og vend det sammen med snittet forårsløg, skyr og rød pesto. Krydr med salt og peber.
Snit spidskålen helt fint, gerne på et mandolinjern. Skær avokadoen i skiver.
Fyld wrapsene med spidskål, kyllingesalat og avokado. Pynt med basilikumblade.

Det bør der ligge på din tallerken
En wrap med fyld af spidskål, kyllingesalt og avokado og pynt af basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-tallerkenmodellen
Håndfuld 1 (+2): Forårsløg, spidskål
Håndfuld 3: Kylling
Håndfuld 4: Tortillawrap
Fedt: Rød pesto, avokado
Smagsgivere: Salt, peber, basilikum

TIP
Brug en rest kød fra aftenen før i salaten i stedet for kylling.

Energifordeling per person
590 kcal
Protein 53 g
Kulhydrat 32 g
Fedt 25 g
Kostfibre 7 g

PRINT TILBAGE

ANDRE GODE SENSE OPSKRIFTER